2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 202858 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم نمیخواد درست بشه از تک تک اخلاقیاتش متنفرم

ببین همه رو ول کن یه لحظه ببین چی میگم 

بعضی وقتا لازمه اینقدر حق ب خودت ندی ی لحظه حق بده ب شوهرت ببین اخلاق اون بده یا خودت و اونو ترمیم کن 

تو کوچیک بودی ازدواج حردی و اون بالغ بوده الانم فاصله سنیون زیاده احتمالا شوهرت پخته باشه باهاش راه بیا بخاطر خودتو زندگیت 

منم مثل شما جام جدا اصلا خوشم نمیاد بهم دست بزنه میبینمش حالم بد میشه، شبا بیاد سمتم میگم برو وگرنه داد میزنم بچه بیدار بشه😐

اونم همیشه شاکیه که چرا اینجوری میکنی هزاربار بهش گفتم ازت خوشم نمیاد

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

اوف که خوشی زده زیر دلت میگی کار خوب داره پولم داره اخلاقشم که خوبه پس چی میخوای مثل منه بدبخت بودی چیکار میکردی

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اوف که خوشی زده زیر دلت میگی کار خوب داره پولم داره اخلاقشم که خوبه پس چی میخوای مثل منه بدبخت بودی ...

اگر دوسش داری خوشبخت ترینی 

خواهرم میگه من از حرکات شوهرم قند تو دلم آب میشه 

من این حسو تجربه نکردم تا الان با پسرم

منم مثل شما جام جدا اصلا خوشم نمیاد بهم دست بزنه میبینمش حالم بد میشه، شبا بیاد سمتم میگم برو وگرنه ...

این خانوما اصلاً درک نمی‌کنن چون محبتی از طرف شوهر ندیدن اینا شوهراشونو دوست دارن شوهراشون سردن بعد به اسی میگن خوشی زده زیر دلت

بابا جان اصلاً از مردی بدت بیاد حتی نوک انگشتتم بهت بخوره حالت بد میشه حالت هوا می‌گیری چندشت میشه

❄☃️

خاک تو سرش دقیقابرا تو به اندازه یه پایین تنه مصنوعی و بی احساس اهمیت قائله.

ی مدت واسه این ک جواب پیام هاش عاشقانه ش ندم 

براش پست چرت و پرت علمی میفرستادم 

عشق میکرد 

همش میگفت عاشق این حرکتتم 

یعنی از هرچیزی استفاده ه میکنه

اگر دوسش داری خوشبخت ترینی خواهرم میگه من از حرکات شوهرم قند تو دلم آب میشه من این حسو تجربه نکردم ت ...

چون عشقی بهش نداری چون دوسش نداری و این دوست داشتن و عشق چیزی نیست که با دارو یا با جلسه مشاوره با آدم تزریق بشه یعنی شوهر شما تکون بخوره خانم حالش بد میشه 

می‌بینی خانم عاشق شوهرشه شوهرش راه میره هم قند تو دلش آب می‌شه

❄☃️