2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من دو بار باردار شدم ولی هفته هشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب سفط شدن خود ب خود بدون دارو یا کورتاژ...بعد سقط دوم ازمایش اتعقاد و ایمنی دادم مشکلی نداشتم دکتر ازمایش ژنتیک نوشت ک عحوز شوهرم راضی نشده بریم ولی دکترم گف این ازمایشم مشکل نداشته باشی باز احتمال بارداری پوچ هست😕😕😕😕

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
خب من دو بار باردار شدم ولی هفته هشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب سفط شدن خود ب خود بدون دارو یا کورتاژ... ...

چه آزمایشهایی دادی؟ آزمایشهای سقط مکرر خیلی زیادن

به شوهرت بگو آزمایش بده و ببینه واریکوسل نداشته باشه

...
چه آزمایشهایی دادی؟ آزمایشهای سقط مکرر خیلی زیادن به شوهرت بگو آزمایش بده و ببینه واریکوسل نداشته ب ...

هر چی ب جز ژنتیک و دادم من ازمایشام همه نرمال بودن...شوهرم میگه نمیرم دکترا هیچی حالیشون نیس برا جیب مردم کیسه دوختن ...باید ی بار دیگه خدای نکرده سقط کنم ک راضی شه بره

هر چی ب جز ژنتیک و دادم من ازمایشام همه نرمال بودن...شوهرم میگه نمیرم دکترا هیچی حالیشون نیس برا جیب ...

منم چهار بار سقط کردم شوهرم واریکوسل داره حاضر نیست بره عمل کنه همش فکر میکنه چون نی نی تو دل منه پس مشکل هم از منه

...
تو ۸هفته سقط خودبه خودی نیست.شاید به دلیل تشکیل نشدن قلب باشه که اونم نقص کروموزومی هست اما با کورتا ...

خب عرض کردم قلبش تشکیل نشد یعنی بارداری پوچ بود بعد لک بینی خونریزی و سقط هر دو بارم نه دارو خوردم نه کورتاژ سدم خودش سقط شد بقایا هم نداشتم