2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم خیلییی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 129 پست
همیشهههه فحشم میداد یه بااارم نگفتم بخدا به بابام یا مامانم میداد یه بارممم نگفتم ب کسیش چیزی ...ولی ...

من خودم این ازدواجو خواستم بابام مخالف بود 

همیشه هم یه ماسک خوشبختی رو صورتم میزنم و بابام فکر میکنه که خداروشکر این یه دونه بچم حداقل خوشبخت شد 

دلم نمیاد ناراحتش کنم و بگم که منم خوشبخت نیستم 

بخدا دیگه غذا نمیخورممممم اصلا پیشش سر یه سفره نمیشینم

چی میگی چرا دختر اعتماد به نفس داشته باش . جوابشو بده . بخدا شوهرمم به من میگه اینجوری میگم من خیلی هم قشنگم از کل خاندانت . باید پیشش اعتماد به نفس داشته باشی من ندارما ولی جلوش انقدر از خودم تعریف میکنم . میگم اندامم عالیه و فلان . چرا نخوری میخوای حرفاشو تایید کنی؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست میگی به بحث بعدش نمیارزیدولی چرا همش باید ما ملاحظه کنیم ؟چرا یه بار شوهرا ملاحظه نمیکنن ؟ن ...

چون نمیکنن! معمولا زنا تلاش خودشونو میکنن برای درست کردن وقتی به نتیجه نمیرسن میشه این مرحله... من خودم مشاوره رفتم خواستم مشکلاتو حل کنیم ولی حتی راضی نشد بیاد مشاور چون میگه من مشکلی ندارم...

مگه گریع رو میتونی جلوشو بگیری یه جوری شدم اولش یکی زد پس کلم بعد حذفارو زد لبم تکون میخورد با دستم ...

وای منم اولا همینجوری بودم ،البته گریه اشکال نداره گریه کن سبک شی ولی قوی باش وگرنه تا اخر توسری میخوری

امضات چقد منه

کاش نمیگفتی الان دوباره امضامو خوندم ب معنای واقعی زااار زدم برای حال خودم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
ولکن بابا یه چیزی گفته گرچه نباید میگفت ولی فکر کنی بهش خودتو داغون میکنی ،خوب تو هم که جواب دادی دی ...

دادم ولی من زنمممم اون مرد من باید نازمو بکشن نه اینجوری زیر پامو خالی کنه این مرد هرگززززز مثل یه دوست و پشت و پناه نبوده واسم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
من همین فکرارو میکنم که نمیتونم اقدامی کنم..اونم این موضوع رو فهمیده وهی میچزونه

خدا ازشون نگذره امروز خیلییی دعاش کردم گفتم ایشالله زلیل شی ایشالا دستات سقط شن

چی میگی چرا دختر اعتماد به نفس داشته باش . جوابشو بده . بخدا شوهرمم به من میگه اینجوری میگم من خیلی ...

اره بابا اسنارتر اشتباه میکنه ،اصلنم چاق نیس والا قد بلنده دیگه وزنش یه ذره زیاده،منم نمیزارم روم ایراد بزاره ،تازه چیزیم بگه همچین با اعتماد به نفس جوابشو میدم

فرصت برا جبران زیاده، اسی میگه شوهرش عصبیه و با این وجود نشسته دهن به دهنش ادامه داده و بحث بالا گرف ...

توروخدا جوابمو راسسست و حسینی بگو ...هربار ک چیزی نگفتی ک دعوا نشه چقدددد از درون فروریختی چقددددررر شکستی که اینقد مظلوم واقع شدی چقددددررر نشخوار فکری کردی شبها وقت خواب ...خوب مام انسانیم تا کییی هی میتونیم کوتا بیایم 

ما هم امروز صبح دعوا کردیم.قبلا جواب فحش هاشو نمیدادم ولی الان میدم.بازومو مشت زد.منم جوری پشت هم همه جاشو مشت میزدم هرچی عقده ازش داشتم سرش خالی کردم .یدونه هم زدم اونجاش.دلم خنک شد.اخرشم گم شد رفت سرکار.الانم نگاه کردم دیدم بازوم کبوده

چون نمیکنن! معمولا زنا تلاش خودشونو میکنن برای درست کردن وقتی به نتیجه نمیرسن میشه این مرحله... من خ ...

چقدرر حسم نسبت به خودم بده 

بعد جالبیش اینجاست که بعدا که این بحثا تموم میشن آقا ادعا میکنه که عاشقمه و دوسم داره 

میگه حاضرم مامانم بمیره ولی تو نه 

ولی حرفاشو باور نمیکنم

وقتی که استوری میزاره بقول خودش برا خنده و مسخره بازی که مامان خودمو و زنم الهی فدات شیم 

اره بابا اسنارتر اشتباه میکنه ،اصلنم چاق نیس والا قد بلنده دیگه وزنش یه ذره زیاده،منم نمیزارم روم ای ...

اره مردا با ما فرق دارن همه چیزو باور میکنن. منممم تا ی چیزی میگه خودمو انقدر دست بالا میگیرم . تا سرکوفتم نتونه کنه میگم من خیلی هم عالیم من فلانم و اینا دهنش بسته میشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

نزار بزنه یا زدن واسش عادی بشه،برخورد جدی کن

برخورد جدی چجوریع ؟؟؟ قبلا ک خیلیییی میزد الان بعد ده سال کمتر شده دو سالی یخ بار در حد سیلی یا اینجوری ..اونموقع دعوا کردم رفتم خونه بابام الان دیکه نمیشه

ولش کن خواهر..بسپار به خدا زندگیتو..منک دیگ ول کردم چون چندساله درست نشده وتلاش منم بیفایده ست..خودت ...

خاک تو سرش میگه باشگاه نمیخواد بری دوره