2777
2789
عنوان

یه اتفاق ماورایی برام افتاد که مطمعنم باور نمی کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 46 پست
تو ذهنت گذاشتی رو میز ولی در واقع گذاشتی تو کمد

اصلا 

چندروز پیش خریدم امروز دراوردم بزارم رو گوشی

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم خیلی اتفاق افتاده انگار یه موجودات نامرئی هستن میخوان سر به سرمون بذارن بهمون بخندن

خیلی شوکه شدم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بخدا هست ما نمی بینمشون خطرناک هم نیست اونم یه موجوده

وحشت کردم. چکار کنم؟

اجنه جا به جاش کردن 

من برای گوشیم ابن اتفاق افتاد گم شد بعد پنج شش ساعت ک همه جارو گشتیم دراز کشیده بودیم یهو دیدم کنار دستم رو فرش ظاهر شده

ینی منو خواهرم فقط چن دیقه بهم نگاه میکردیمو شوک بودیم 

حالا دوست داشته نگاهش کنه .بهش سخت نگیر گذاشته سر جاش خوبه برا خودش بر نداشته .برا من همیشه جوراب ها ...

یا امام زمان

دارین سر به سرم میزارید؟

اجنه جا به جاش کردن من برای گوشیم ابن اتفاق افتاد گم شد بعد پنج شش ساعت ک همه جارو گشتیم دراز کشیده ...

مورمورم شد

میخوان چکار؟

منم نوشابمو گداشتم رو میز ارایشی برگشتم نگاه کردم دیدم نیست . تنها بودم تو خونه .کل خونه رو گشتم . ...

پس منم توهم نزدم😭

ولی مطمعنم شک ندارم توهم نبود 

جن هست😂

میدونم 

من بهشون عادت کردم دیگه 

وقتی یه وسیله رو پیدا نمیکنم میفهمم اومدن بردنش بعد برش میگردونن خودشون

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
پس منم توهم نزدم😭ولی مطمعنم شک ندارم توهم نبود

توهم نبوده . پیش میاد .

اصلا هم  محل نزار . من که عین خیالم نمیشه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .