2777
2789
عنوان

خیلی واسه تنها دادشم غصه میخورم.

461 بازدید | 21 پست

خانما یه داداش دارم که کوچک تراز خودمه تو کل عمرش یه بار عاشق شد وسه سال مثل مرد پشت دختره ایستاد ولی بعدش فهمید دختره یکی رو پیدا کرده  که وضعش خیلی از داداشم توپ تر بود داداشم به وقتی فهمید بااینکه پیش من طوری رفتار کرد که واسش مهم نبود ولی از درون داشت اتیش میگرفت وقتی یه بار ناخوداگاه اشکاشو دیدم خیلی واسش ناراحت شدم الانم دوسال از اون جریان گذشته و داداشم هنوز با کسی دوس نشده و بعدش فهمیدم اون پسره هم یه دوس دختره دیگه گرفته و این دختره رو که  داداشمو داغون کرد ول کرده به نظرم اشک یه مرد خیلی پرقدرته حالا نمیدونم چطور داشمو راضی به دوست گرفتن و فراموشی گذشته بکنم؟ 

خلاصه ی این دنیا :ادمی به دنیا امد ، رنج کشید ، مرُد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن چيزي كه از دست رفته روحيه برادرت هست گذر زمان حلش مي كنه شما چه خواهر خوبي هستي❤️

سپاس

خب بیا منو براش بگیر والا انقدر دختر خوب و بسازی هستممم😍 عشق شوهرم فدای آقامون

شما لطف دارین من نمیخوام براش تعین تکلیف کنم میخوام بگم هنوز زندگی ادامه داره 

عزیزم چقد بده اشک داداشتو دیدی یه لحظه خودمو جات گذاشتم انشالله گذر زمان درستش میکنه البته هنوزم سنی نداره،چون تو سن کم عاشق شده حتما وابستگیشم خیلی زیاد بوده واسه همین نتونسته فراموش کنه انشالله عاشق یه دختره خیلی بهتر میشه و لیاقت داداشیتو داره.