2777
2789
عنوان

کسی که پشت نداره باید بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست
بیشترین ظلمی که بهت کردن این بوده که بهت یاد ندادن روی پای خودت بایستی و دنبال پشت و مال پدر و... نب ...

قیه ها رو نریزیم تو ماست ها

بچه ها انتظار دارن والدینشون به مساوات و برابری بینشون رفتار کنن

ک خواسته عجیب غریبی هم نیست

اسی نفرین هات واقعا میگیره؟ 

عمه رقیه منو نفرین کن لطفا چون میخواست  بدبختم کنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از هر دو طرف هم خانواده شوهر هم خانواده خودم طردم 

البته باباهامون خوبن ، مامانامون سنگدلن  و تمام اختیارات زندگی هم دست مامانامونه ، باباهامون یواشکی یه سودی به ما میرسونن و هوامونو دارم ولی مادرامون از ما متنفرن .

اخه نفرین راه به جایی نمیبره من از خدا خواستم عوضش رو خودش واسم جبران کنه هنوز سنی ندارم تا ببینم جبران میکنه یا نه ، الان ۲۴ سالمه و هنوز نتونستم یه زندگی مناسب بسازم ، شاید تو سی سالگی بتونم .

خانواده همسرم منم خیلی داغونن، اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد و کاملا درک میکنم چی میگیاون خانواده دیگه ت ...

خیلی سخته پشت نداشته باشی ادم احساس میکنه بین زمینو اسمون وله

حرف شما کاملا درسته تا الان پشتم نبودن از این به بعدم نخواهند بود

کاش خدا کمکم کنه😭

امیدوارم مشکل شما هم حل بشه🌷

اسی نفرین هات واقعا میگیره؟ عمه رقیه منو نفرین کن لطفا چون میخواست بدبختم کنه

نمیکنم عزیزم گناهه 

برات دعا میکنم خوشبخت بشی و خدا بهترینهارو برات بچینه

5بار ایت الکرسی برات میخونم برات دعا میکنم اسمتو بهم بگو

[QUOTE=399535518]منم از هر دو طرف هم خانواده شوهر هم خانواده خودم طردم  البته باباهامون خوبن ، مامانامون سنگدلن ...[/QUOT

امیدوارم خدا برات جبران کنه عزیزم🤍سنی نداری اول راهی به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه

خدا از پدرمادر خوب محرومم کرد شاید چیز بهتری جاش بهم بده

انشالا خدا جایگزین بهتری بهتون بده🤍

خیلی سخته پشت نداشته باشی ادم احساس میکنه بین زمینو اسمون ولهحرف شما کاملا درسته تا الان پشتم نبودن ...

کاملا میدونم چی میگی 

همسر من چهل سالشه ولی ی وقتایی واقعا دلم براش میسوزه، حتی وقتی میخواییم بریم خونه مامانش دوست نداره بیاد چون اصلا حس دوست داشته شدن ازشون نمیگیره 

من مطمئنم دور از جون همسرم اتفاقی براش بیوفته یک نفر از اعضا خانواده ش به داداش نمیرسن

ما ی سهر دیگه ایم و خانواده هامون ی شهر دیگه 

چند وقت پیش جراحی داشت و چون توو شگاین شهر تنها و غریب بودیم تصمیم گرفتیم بریم شهری که خانواده هامون هستن جراحی کنیم که به هر حال اگر اتفاقی افتاد دونفر باشن، رفت به مامانش گفت، مامانش گفت برو خونه خودتون عمل کن به کسی هم نگو عمل کردی اصلا صداش رو در نیار، ینی انقدر مادرش داغونه ولی یکماه بعد عمل که رفتیم خونشون گررریه گررریه که چراااا به من نگفتید عمل داری 

ینی شیطون رو درس میدن با کاراشون 

همسرم خدا رو شکر خودش بکا هر جهت روی پای خودش وایستاده، قطعا اون خانواده داغون تاثیر خودشون رو گذاشتن، هنوز هم دستشون برسه برای سواستفاده و تیغ زدن و... حاضرن اما میتونم قسم بخورم یک روز هم برای همسرم خانواده نبودن 

برو دنبال زندگی خودت، درس بخون، رشد کن، برو سر کار، مهارت یاد بگیر ولی ذره ای روی خانواده ت حساب نکن و ازشون انتظار نداشته باش 

کاملا میدونم چی میگی همسر من چهل سالشه ولی ی وقتایی واقعا دلم براش میسوزه، حتی وقتی میخواییم بریم خو ...

🙏🏻💓خدا به خودت و همسرتون سلامتی بده

ممنونم بابت حرفتون بهم امید داد🤍🌷

نمیکنم عزیزم گناهه برات دعا میکنم خوشبخت بشی و خدا بهترینهارو برات بچینه5بار ایت الکرسی برات میخونم ...

مرسی💐💐🌸🌸

ایشالا تو هم خوشبخت و شاد و سالم باشی همیشه🌹🌹🌺🌺

شکوفه هستم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏