2777
2789
عنوان

این تنگی نفس از قلب ریه یا معده

37 بازدید | 5 پست

درد معده ومری دارم و رفلاکس و شکم وقفسه سینم احساس سنگینی وفشار دارم نه از بینی میتونم راحت نفس بکشم نه از دهن نفس عمیق نمیتونم بکشم خیلی باید تلاش کنم از شدت تنکی نفس سردرد مگیرم قبلا درد وسط قفسه سینه و بین کتف و گاهی سمت چپ داشتم رفتم دکتر قلب اکو انجام دادم سالم بود قلبم برای معده هم رفتم گفت رفلاکس داری دارو داد سه ماهه دارم میخورم یکم بهتر شده بودم ولی بازم مثل قبل شدم .ریه هم چون سرفه نمیکنم فکر نمیکردم از اون باشه و برای ون دکتر نرفتم البته بچگی ریه ام عفونت کرد وبستری شدم تنگی نفسم بیشتر اوقت شدیده تو خواب خفه میشم واز خواب میپرم اینم بگم ضربان قلبم حس میکنم نامنظمه ولی توی اکو سالم بود نمیدونم مشکل کجاست . خودم فکر میکنم از معدمه.

همون معده هست احتمال زیاد یا رفلاکسه یا سردی معده .دستور عرق نعنا تخم بارهنگ دکتر خبر اندیش رو استفاده کن اگه خوب شد تنگی نفست ینی از معده هست 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو یبار خوردم دردم خیلی بیشتر شد به من نمیسازه

عسل بخور .بره موم باشه چه بهتر نبود خود عسل 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

من دیگه عقلم نمی‌رسه 

ی طبیب طب اسلامی حاذق میشناسم که ویزیت اینترنتی هم داره 

ایدی ادمینش تو ایتا اینه 

@Namak300

بهش پیام بده ویزیت شو کارش درسته