2777
2789
عنوان

کسی که پشت نداره باید بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست
اتفاقا از بچگی رو پای خودم بودمهمیشه غذا میذاشت دهن برادرم بهترین غذا لباس اسباب بازی دوچرخه همچی بر ...

خدالعنتشون کنه باجون دل درکت میکنم هرپدرومادری مقدس نیستن یه سری آدمایه بی لیاقت به دردنخور بچه دارشدن

ایجوری خانواده ها هیچ وقت نبایدبچه دارشن چون بی لیاقتن

وواقعا هم بی لیاقتن 

5سال تموم رفتن دنبال دوادرمون تا خدا منو برادرمو بهشون داد

خدا یچیزی میدونست که بهشون بچه نمیداد

همیشه برادرمو دوست داشتن ولی منو نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا خدا برات بهترینارو بچینه و این روزا رو فراموش کنیدوس دارم برم یه شهر دیگه اصلا نبینمشون شمارم ...

مرسی عزیزم من برات دعامیکنم ایشالا خدابرات بهترین هاروبچینه توهم این روزایه بدرو فراموش کنی .منم همین طور.کم کم میری ازشرشون راحت میشی

برو ازدواج کن

منی که میگفتم نمیخام زود ازدواج کنم به این درجه رسیدم که اولین پسری که در خونه رو بزنه باهاش میرم بعد طلاق میگیرم راحت زندگیمو کنم

از دستشون خسته شدم

خانواده همسرم منم خیلی داغونن، اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد و کاملا درک میکنم چی میگی

اون خانواده دیگه تغییر نمیکنن اما شما دستت رو بذار روی زانوی خودت و بلند شو، فقط خودت به داد خودت میرسی