2777
2789
عنوان

بچها روز بعد عروسی چ شکلیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14652 بازدید | 326 پست
مگ میشه😐😒

عروسی من ۲۶شهریور بود دقیقا همین حال و هوا بود وارد پاییز شدیم هم ازخانوادم دور شدم هم حال و هوای پاییزبود بشدت دل گیر بود برام شب عروسیمم ک خانواده ی داماد بابابامینا جنگ کرده بودن اصن حالن خوش نبود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبارنامزد کردم یکیش بهم خوردیکیش الان شوهرمه جفتشون هم تواین فصلا بودنامزدیم اولیش مزخرفففف ولی شوهرم یادم میاد چ روزایی داشتیم ذوق مرگ میشم با ادم ازدواج کنی حسش تاته عمرت یادته بایه بیشور احمق ازدواج کنی متنفر میشی ازاین هوا صبح فردای عروسیم باحاله البته خدایی یه چیز متداول بین همه ازدواجا هست که اولاش برای همه دعوا واختلاف هست هرچیم که باهم OK باشید ناراحتی ودلخوری پیش میاد ولی کم کم قلق همو پیدا میکنیدانشاله تو وهمه مجردا یه زندگی شاد شاد وعاشقانه روتجربه کنید قشنگم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چرا تو فاز نبودی عزیزم

نبودم دیگه... مجردیم خوب بود

ازدواجی نبودم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
وایییییییی این ک عشقههه نگو عادیییییی

اره گاهی وقتا یادم میفته بغض میکنم بیشتر دلم واسه اون خونمون که این کارارو کردیم تنگ میشه مجبور شدیم بکوبیمش 

انگار هنوز اون لحظه ها جلوی چشمامه 

یا مثلا عادت داشتیم هر کدوممون میرفتیم حموم اون یکی باید حوله رو یکم رو بخاری گرم میکرد 

یاااادش بخیررر😭😭😭😭🥲😂