2777
2789
عنوان

بچها روز بعد عروسی چ شکلیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 326 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5شنبه بود توی خرداد ماه اخرای ماه هوا گرم جلو کولر نشستیم شام دیشبو با ناهار خوردیم صبونه هم کیک تولد گرفته بودم برای تزعین یخچال با چایی خوردیم و شروع کردیم به جمع کردن وسایل خونه ک برای جهیزیه همه رو مدل دار چیده بودیم یسری وسیله اضافیا رو جم کردیم و شب شد و رفتیم خونه مامانم شام و همین

حیوان مورد علاقم: اکسم

عروسی نگرفتیم دقیقا مهر ۱۴۰۰ اومدیم سر زندگیمون دوتایی همون یکم وسایلمون با سلیقه چیدیم و بعدش من رف ...

خانواده هاتون چی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مرسیی😍🥰من از خیانت خیلی میترسم الهی ک برا هیشکی پیش نیاد

همه میترسن عزیزم کیه که بگه نمیترسم ولی انشاله برای هیچکس پیش نیاد حتی برادشمنم زندگیه دیگه بالا وپایین داره همیشه به دل مانیست

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)