2777
2789
عنوان

شیرمادر

470 بازدید | 79 پست

خانومامن شیرم خیلی کمه بچم گرسنه میمونه بخاطرالرژیشم خیلی چیزارونه میتونم خودم بخورم ن ب اون بدم راهکاربگیدبرای زیادشدن شیر،؛دلم خیلی براش میسوزه شکمش همیشه خالیه الان ک خابوندمش گریم گرف ازشکم تورفتش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجد بخور شیرت چرب میشه، گردو بذار لای خرما بخور شیرت زیاد میشه، شیرافزای گالاکتومید هم عالیه خودم ا ...

عزیزخرمامیخورم ولی هویج وگردوروبچم حساسه نمیتونم 

اخه الرژیه شیرگاوداره شیرخشکام پایشون شیرگاوه ب خاطراون نمیتونم 

بعضی از شیرخشکا گیاهین از دکتر بپرس بهش بده نگران نباش منم شیرم کم بود به بچم شیرخشک دادم اولاش خیلی ناراحت بودم و عذاب وجدان داشتم ولی الان میبینم که ی مامان شاد و پرانرژی ام و بچمم شاد تا اینکه میخواستم شیر خودمو به زور بدم به بچم و هم اونو عذاب بدم هم خودمو

منم مثل توام ..دکتر از پروتئین گاوی هر دومون رو محروم کرده نباید بخاطر حساسیتش بخوریم.چندوقتشه بچت

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!