2777
2789
ببین باید واقعا باورش داشته باشی باید مطمئن باشی از چیزی که داری میگی این‌ قسمت خیلی مهمه

ب خدا وقتی این افکار میاد سراغم دلم میخواد فرار کنم الآنم خونه تنهام دلم میخواد بندازم برم بیرون ولی خونمون پله داره طبقه سومم 

میگم برام مهم نیس ب جهنم ک این حرفا رو میزنی ولی نمیدونم چرا پانیک میشم ی حس غریبی میشم ب خدا دلم بر ...

نه نه اصلا نگو برام مهم نیست برات مهمه باید به ذهنت حرف بزنی ذهن اگاهه و منطقی باید بهش اثبات بشه که بله این احساسات واقعا اشتباهه وگرنه بدتر پالس منفی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه اصلا نگو برام مهم نیست برات مهمه باید به ذهنت حرف بزنی ذهن اگاهه و منطقی باید بهش اثبات بشه که ...

چی بگم ب این ذهن زبون نفهمم وقتی یه ماهه ول نمیکنه این فکر رو 

حرف همیشگی

ببین 

نه اینکه مشکلت حاد باشه نه اصلا 

اگه‌ زودتر از همون اول با ذهنت شروع میکردی منطقی حرف زدن نتیجه بهتر میشد اما الان مغزت یجورایی این فشار و فرار ذهنی براش یجورایی عادی شده یا بهتر بگم عادت کرده واسه همین با روشای روانشناسی کمی سخته که بخوایم پیش بریم بنظر من با یه دکتر رفتن و یه قرص خیلی خیلی ساده میتونی خوب خوب بشی در کنارش خواستی بیا اینجا راجبش هرچقدر خواستی صحبت میکنیم تا اثر کارمون بیشتر بشه نظرت چیه؟

ببین نه اینکه مشکلت حاد باشه نه اصلا اگه‌ زودتر از همون اول با ذهنت شروع میکردی منطقی حرف زدن نتیجه ...

من حاملم میترسم برا بچم خیلی دیگ نمونده دوماه دیگ دارم 

چی بگم ب این ذهن زبون نفهمم وقتی یه ماهه ول نمیکنه این فکر رو

میفهمم چی‌میگی 

اصلا غصه نخور ببین نهایت نهایتش اینه که همچی درست میشه همین از این بالاتر که نداریم داریم؟ من بهت قول میدم نهایتش اینه که باید مشکلت حل بشه پس نگران‌نباش دور از جونت مشکل لاعلاجی نداری که بخوای پانیک بشی یا حس افسردگی داشته باشی فقط بحث ارادست

یکار کن با بقیه فامیلا تماس تصویری بگیر

باورت میشه خونه کسی ک میرم میگم خدایا چجوری آنقدر بی خیال داره زندگیشو می‌کنه چجوری این موضوع براش مهم نیس نمیترسه همش ب همین موضوع فکر میکنم 

با درکتر در میان میزاری اونا تمام عوارض رو در نظر میگیرن همیشه هیچ نگران نباش فقط بهشون باید بگی همی ...

رفتم روانپزشک دارو شو نخوردم برام ریسپریدون نوشته زنیکه فقط میگی من دیوونه ام ت‌گوگل زده ماله جنونه 

باورت میشه خونه کسی ک میرم میگم خدایا چجوری آنقدر بی خیال داره زندگیشو می‌کنه چجوری این موضوع براش م ...

اره باورم میشه من از ۷ سالگی تا ۱۹ سالگی استرس مزمن داشتم 

البته نه سر اینکه نتونسته باشم یا خوب نشده باشه نه چون بچه بودم کسی متوجه حرفام‌نمیشد و خودمم چون از بچگی داشتم این حسو فکر میکردم این‌حس یچیز طبیعیه ولی خب خداروشکر خوب شد واسه توام همینطوره نگران‌نباش

الان بهم بگو ببینم وسواسه ؟ یا من دارم رد میدم

نه وسواسه نه مشکل دیگه 

مال بارداریه ببین توی سه ماه اخر بارداری بدن خیلی تغییر میکنه هورمونای استرس و عاطفی تحریک پذیریشون تشدید میشه باعث میشه همچین اختلالاتی به وجود بیاد گاهی وقتا که طبیعیه اما باید مدیریت بشه