2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

1103 بازدید | 35 پست

سلام من دو تا جاری دارم من کوچیکتر از هر دوتاشونم 

با اولی ۱۸سال اختلاف سنی دارم

من تازه ازدواج کردم هنوز فامیلای همسرمو (عمه و دایی…)ندیدم و حتی مهمانی هاشونم نرفتم همسرم یبار بهم گفت خانوم توی مهمونیای فامیلی ما دوست دارم خودتو بالا بگیری یکسره تو اشپزخونه کمکشون نباشی یا بخوای اخر وقت کل ظرفارو بشوری 

گفت من اخلاق فامیلامو میدونم هرچی کمتر اینجور کارایی کنی احترامت بیشتر نگه داشته میشه بازم گفت دوست دارم مثلا در حد ترشی ظرف کردن و ماست ،،جمع کردن سفره بشقاب کمکشون بدی که اونا هم از صبح زحمت کشیدم بی احترامی نشه بهشون 

من پیش خودم گفتم خوب این کار واسه فامیلای دوره 

خونه مادر همسرم می رفتیم چون سنشون بالاست و بنده خدا کمرشون و پاهاشون مشکل داره در حدی دکتر گفته عملم کنی خوب نمیشی فقط استراحت  

من هر موقع اونجا میرفتم وقتی شام می خوردیم وایمیستادم بشقاب هارو  میشستم ولی هیچوقت جاریام پای ظرفشویی نیومدن همیشه خواهرشوهرم کمکم میداد 

چند وقت پیش داشتم با خواهر شوهر ظرف میشستم دیدم جاری بزرگم دست مادرشوهرمو کشید اورد گفت نگاه کن عروست چه ظرف کثیفی شسته من ناراحت شدم ولی اون لحظه هیچی نتونستم بگم 

کلا جاریم بیشعوره من سعی می کنم خیلی سربه سرش نزارم کلا شخصیتی نداره توی جمع جلوی پدرشوهر مادرشوهر میگه وای امروز (معذرت می خوام) اسهال شدم وااای جیش دارم 😐😐😐😐😐همش فحش از دهنش میاد بیرون هیشکی بهش احترامی نمیزاره یا محلش نمیده 

امشب رفتیم خونه جاری وسطی 

جاری بزرگ داشت ظرف میشست چهارتا لیوان با قابلمه بود 

لیوانارو شست بعد واسه قابلمه منو صدا زد گفت من قابلمه بزرگه کثیف میشورم میریزه روی لباسام تو بیا بشور وااااای اینقدر لجمممم گرفتتتت رفتم شستمش دوباره سر انداختن سفره سس و نوشابه دستش بود اومد بالا سرم گفت من وایمیستم تو بزارشون روی زمین منم محلش ندادم پشتمو کردم بهش رفتم 

به شوهرم گفتم گفت این زن خیلی پرو گشاده ظرفای خودشم شوهرش میشوره همونجا جوابشو بده 

من چه جوری رفتار کنم یا جواب بدم حدو مرز حفظ شه هم دیگه از این پرو بازیا نکنه 

شاید بگین همونجا جواب بده 

من همیشه توی جمعاشون کم صحبتم و سعی می کنم به جا صحبت کنم و حتی اسم هاشون رو هم با اقا و خانم صدا میزنم جون دوست دارم از همین الان حد مرز حفظ شه بافت صمیمی به وجود نیاد که نتیجه این رفتارمو دارم میبینم پدرشوهر و مادرشوهر خیلی بهم احترام میزارن ولی باز دلم می خواد سر این زنو بکوبم توی دیوار 

وااااای یه حرکت دیگش رو مخمه بعضی وقت ها  وقتی شوهرم روی مبل نشسته میره کنارش میشینه کلا ادم راحت و بی بندوباریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم اینکه تو کارا خونه مادرشوهرت کمک میدی شعورتو میرسونه چون واقعا ظلمه همه بخورن و ی نفر درس کنه بچینه و جمع کنه و بشوره . 

ولی مراقب باش هرچیزی حدی داره وظیفه نشه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

جاری کثافت منم همینه من ۱۰ سال بزرگترم دست به سیاه و سفید نمیزد منم با شوهرم دعوا کردم گفتم گه خورده که همچین رفتاری نشون میده مگه من کلفتشم خبر مرگش میخوره باید بشوره شوهرمم با مادرش دعوا کرد گف بهش بگو...هر وقت جایی هستن نرو دیگه

کار شما درسته 

اونو کاریش نمیتونی بکنی چون بیشعوره بخوای جوابشم بدی خودتو در حد اون پایین آوردی واقعا نمیدونم چکار باید بکنی باهاش باهاش سر و سنگین باش ولی قهر نباش

راستی شوهرت هم یکم خاله زنکیه انگار

بهترین کار بی توجهی به رفتاراشه

عمدا میخواد تو رو ی سیخی بزنه تو انگار نه انگار 

وقتی ی چیزی بگی تو بوق و‌کرنا میکنه و گریه زاری بیا و‌ببین

اصلا انگار نیست به حرف شوهرت که میگه جواب بده هم نکن

متانت خودتو ادامه بده

از همین اول کار وقتی باهات دستوری حرف میزنه کم محلی کن و انجام نده که بدونه از این خبرا نیست کلا زیاد باهاش هم صحبت نشو

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بعضیا اینطورین دیگه شما چیزی نگو وقتی صدات میکنه برای ظرف شستن خیلی راحت بگو میشه خودتون زحمتشو بکشید من مثلا پریودم کمر درد دارم یا ی بهونه دیگه بیار ،چند بار از زیرش در بری خودش متوجه میشه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝