حتما عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم غصه نخور همه چی درست میشه...من از زندگیتون و چیزایی که بهتون گذشته خبر ندارم اما خواهرانه میگم بخاطر بچهاتم که شده تا جایی که میتونی کوتاه بیا و تلاش کن که دوباره پیش هم برگردین حتی اگه مقصر شوهرته
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
مقصر که اونه ..ولی دیگه نمیخام برگردم بخدا افسرده ام کرده
میفهمم😓💔خودمم دارم میسوزم و میسازم از افسردگی هزار درجه بدتره اوضاع روحیم اما مجبورم.ان شاالله روزای خوب برای شما و بچهاتون میرسه دلم روشنه♥️و هم شوهر شما هم شوهر من تقاص کاراشونو ببینن
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪