2777
2789
چه جور احمقی در مورد چیزی که تجربه نکرده انقدر قاطع نظر میده که من نظر بدم؟! من تجربه طبیعی تو بیمار ...

حتما شما یه مشکلی بوده برات وگرنه من 4 ماه سزارین شدم روز سوم باشوهرم رفتم مطب دکترش اینقدر شکر خدا سرپا بودم فقط 6 ساعتی شیاف میزاشتم همین 

والا دور برم اونایی ک مسکن استفاده نمیکردن هم در این حد ک از درد بخوای بمیری نبودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شما یه مشکلی بوده برات وگرنه من 4 ماه سزارین شدم روز سوم باشوهرم رفتم مطب دکترش اینقدر شکر خدا ...

هیچ مشکلی نداشتم بارداری هام شکر خدا طبیعی و دوران بارداری هم بی‌مشکل احتمالا شما نسبت به درد واکنش بدنتون کمه!دقیقا دو روز پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم یه خانم اروپایی بعد از چهارتا طبیعی پنجمی و بخاطر خطر سزارین کرد 

دقیقا جمله‌ش این بود شمایی که میگی سزارین خوبه؟! شما حالتون خوبه؟! واقعا خوبید؟! قابل باور نیست! 

من با اطمینان میگم تجربه راه رفتن اول و دوم بعد از جراحی واقعا شکنجه‌ست

زهد ریایی،جهل مقدس...
هیچ مشکلی نداشتم بارداری هام شکر خدا طبیعی و دوران بارداری هم بی‌مشکل احتمالا شما نسبت به درد واکنش ...

نه اتفاقا من آستانه درد پایینی هم دارم ولی خداروشکر سزارین برام فوق العاده راحت بود

نه برای خودم بلکه همزمان برای دوستای دیگمم راحت بود...

البته شنیدم وزن بالا و سن تو سختی سزارین خیلی موثر هستن ما همه زیر سی سال بودیم...

بله قطعا بار اول سخته ولی این سختی اندازه 10 دقیقا ابتدایی بعد دیگه اروم میشه ...

باز شدن ده سانت دهانه رحم و برش پرینه خوردن سخت نیست بعد بلند شدن از تخت سخته..

نه اتفاقا من آستانه درد پایینی هم دارم ولی خداروشکر سزارین برام فوق العاده راحت بودنه برای خودم بلکه ...

من هم سزارین کردم شما هم انجام دادی من یچیزیو با اطمینان میگم و دیگه ادامه نمیدم بحث و چون نه من کوتاه میام نه انتظار دارم شما حرفتو عوض کنی! تمام کسایی که سزارین اختیاری انجام میدن یا واکنش بدنشون به درد بالاست که میگن خوبه یا نمیخوان کم بیارن! تو همین تاپیک نگاه کن درمورد سزارین چی گفتن! یه سرچ بزن و کامل بخون چقدر درد کشیدن! قطعا برش پرینه با بی‌حسی و و سه تا بخیا با بی‌حسی زودتر خوب باشه تا هفت لایه برش شکم!و قطعا درد بیشنری داره ۷ لایه برش! و کلام آخرمو بگم و خداحافطی جراحی سزارین جزو یکی بزرگترین جراحی های جهان شناخته شده!

زهد ریایی،جهل مقدس...
پس با قاشق چای خوری باز میکنن😂

نه چه ربطی داره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖