2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طی فرایند هیچی حس نمیکنی اما همینکه اثر بی حسی رفت مرگ و با چشم میشه دید و تقریبا ۱۰ روز این درد ...

عزیزم شما سزارین کردی؟

والا رحمت هم برداری در این حد در نداره چه برسه به سزارین

سزارین دردش در حد یه پریود شدید هست ک با شیاف کاملا بی درد میشه

اره عزیزم😭 ،دومی‌ناخواسته بود بچه اولم‌شیر میخورد یعنی خیلی بدبختی کشیدم‌به خدا ..حالا بخند یه روز ...

واای فقطط دعا کن ازدواج کنم حتی اگه دردش خیلی زیاد هم باشه به جون میخرم

عزیزم شما سزارین کردی؟والا رحمت هم برداری در این حد در نداره چه برسه به سزارینسزارین دردش در حد یه پ ...

چه جور احمقی در مورد چیزی که تجربه نکرده انقدر قاطع نظر میده که من نظر بدم؟! من تجربه طبیعی تو بیمارستان نیمه خصوصی و سزارین تو بیمارستان خصوصی با پمپ درد داشتم و تک تک جمله هام عین واقعیت بود طبیعی درد داره قابل توصیف هم نیست دردش اما سزارین بدتره هزار بار پشیمونم  و به تمام اونایی که گفتن سزارین راحته خوبه شیک میری شیک برمیگردی خصوصا کاربرای این سایت گفتم سرارین وحشتناک بود گفتن خب آره درد داره دیگه! 

زهد ریایی،جهل مقدس...