2777
2789
خب طبیعی آدم زجرکش میشه بنظرم سزارین خیلی راحت ترهالبته من مجردم ولی میبینم همه سوسول های اطرافم سزا ...

چقدر پیکمی خب شما نکن 

ما درد زایمان و درک نکردیم حتما به چیزی هست که میگن معادل شکوندن همزمان بیست استخوان بعد شما بهشون میگی سوسول 

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

خدایی؟چجوری؟راحت تره که

در طی فرایند هیچی حس نمیکنی اما همینکه اثر بی حسی رفت مرگ و با چشم میشه دید و تقریبا ۱۰ روز این درد شدید همراه مادره که با شیاف کمی کنترل میشه و تا چهل روز درد پریودی حس میشه

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی میگه نمیکنن ،هزینه هاش خیلی ببشتر ،بعدشم دکترها تا مشکلی نباشه قیول نمیکنن سز کنن ،من دیگه مونده ...

اره به خدا درد پریود صفره در مقابل درد زایمان

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سزارین نمیزارن انجام بدن باید مشکلی داشته باشی که سزارین ‌شی اول باید درد طبیعی رو بکشی الان ها به ا ...

من شنیدم با زیرمیزی کار حله

ولی واقعا حس میکنم طبیعی شکنجس تعجب کردم همه نوشتین سزارین بدتره

کی میگه نمیکنن ،هزینه هاش خیلی ببشتر ،بعدشم دکترها تا مشکلی نباشه قیول نمیکنن سز کنن ،من دیگه مونده ...

ینی سزارین بهتره واقعا ؟

الانا میخوان سزار کنن باید 20تومن جدا بدی درسته؟! 

سزارین اولش بی حسی بعدش عذابت شروع میشه تا یه ماه نمیتونی کاراتو انجام بدی اما طبیعی اولش جر میخوری ...

من یادمه کشو کمدم با بدبختی باز کردم بعد نمیتونستم‌ببندم ،کتری رفتم‌بردارم انگار وزنه بود😁😂😂خنده رو نگم اصلا نمیشد بخندم  بخیه هام‌درد میگرفت .ولی بازم‌ سزارین یرام‌ بهتر بود

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من شنیدم با زیرمیزی کار حلهولی واقعا حس میکنم طبیعی شکنجس تعجب کردم همه نوشتین سزارین بدتره

من از هردوتاش میترسم 

هیچکی منو درک نمیکنه که طبیعی برام عین جهنمه همه میگن به به خیلیی خوبه ولی چشمک میزنن ینی الکی🙄😑

سزارین اولش بی حسی بعدش عذابت شروع میشه تا یه ماه نمیتونی کاراتو انجام بدی اما طبیعی اولش جر میخوری ...

طبیعی واقعا فشار روانیش بیشتره فک کن خانم تو ماه آخره درد داره استرس داره بعد میره بیمارستان با کارد و چنگال میریزن سرش و..

خیلی میترسم

با زیرمیزی فک کنم قانع بشن

🤣🤣دیگه چه زیر میزی چه رومیزی تموم شد

بی شرف برا طبیعی هم زیر میزی گرفت دیگه چه رسد به سزارین

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من یادمه کشو کمدم با بدبختی باز کردم بعد نمیتونستم‌ببندم ،کتری رفتم‌بردارم انگار وزنه بود😁😂😂خنده ...

اره اینو خیلی ها گفتن 

خیلی ها هم گفتن طبیعی خوبه درسته اولش درده ولی بعدش راحت میشی به کارات میتونی برسی شکمت زودتر به حالت قبل برمیگرده 

ادم نمیدونه چیکار کنه