ینی سزارین بهتره واقعا ؟الانا میخوان سزار کنن باید 20تومن جدا بدی درسته؟!
ببین بستگی به بدن طرف داره ،من خیلیا رو دیدم راضی نبوده ن ،مخصوصا اگه چاقم بودن بدتر بوده،من خودملاغرم حالا من خیلی سال پیش بود 300هزار دادم که اونموقع پول زیادی بود اصلنم قبول نمیکنن ،من بیهوشی کامل شدم، الان از کمر بیحس میکنن اینجوری دوست ندارم ،ولی خیلیا تو سایت دیدم گفته ۷۰ دادم ،حتی طلا فروختن ،قبول کرده حالا نمیدونم شاید بیمارستانش خصوصی بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اینو خیلی ها گفتن خیلی ها هم گفتن طبیعی خوبه درسته اولش درده ولی بعدش راحت میشی به کارات میتونی ...
میگم اینم به بدنت بر میگرده ،منآمپول فشار دو تا زدن همون موقع بواسیر گرفتم وحشتناک درد داشتمکه هنوز بعد سالها اذیتم ..یادگاری اونموقع س ..یعنی بچه دار نمیشدم اگه میفهمیدم به اینمرض لعنتی دچار میشم ،زماندفع از درد زایمان بدتر بود اوایل جیغ میزدم آرزوی مرگ میکردم الانم یوقتا کممیارم
طبیعی واقعا فشار روانیش بیشتره فک کن خانم تو ماه آخره درد داره استرس داره بعد میره بیمارستان با کارد ...
این کاردوچنگال ازکجااوردی؟؟ همچین چیزی نیست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖