2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نزدیکم نمیشه انگار ازم تنفر داره

مطمئنی که با یه خانوم چت میکرده ؟ 

شاید بعد اونهمه دوری تو ازش، داره جلب توجه میکنه حسادت کنی و بیشتر طرفش بری یجوری لج کرده تا بفهمی این مدت چی کشیده

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا باور نمیشه هنوز خانواده هایی وجود دارن که دخترشونو ۱۳ سالگی شوهر میدن اونم با زور و اجبار🤯🤯

این چیزارو میخونم یا میشنوم به قدری روی ذهنم تاثیر منفی داره و دچار شکستگی روحی میشم که آرزو دارم تو این دنیا وجود نداشتم خدا منو نیستم می کرد 

مطمئنی که با یه خانوم چت میکرده ؟ شاید بعد اونهمه دوری تو ازش، داره جلب توجه میکنه حسادت کنی و بیشتر ...

اره داشت عکساشو میفرستاد توجه چی خواهر؟

هروقت سرکار کاره زنگ میزنم قطع می‌کنه واسم وقت نمی آره همیشه میگه خستم

آرزو به دل موندم یکبار پیام عاشقانه بده حتی به زبون میاره یا دروغ باشه 

دیشب دیدم کل صفحه چت داشت قربون دختره می‌رفت

گوشیش رمز داره و من تو این ۴ سال زندگی هنوز نمی‌دونم 💔

عزیزم سعی کن یه لباس شیم بپوش و برو پیش همسرت بشین و خودت آغاز گر رابطه باش یه مدت سعی کن از همسرت دلبری کنی بزن تو نت راههای جذب شوهر و ... در رابطه با رفتار مردان زیاد تحقیق کن پیشنهاد بده برای بهتر شدن زندگی هر دو پیش مشاور برید اگه هیچ چیزی نتیجه نداد خواهش میکنم بکوب درس بخون موفق شو مستقل شو و از همسرت روزی جدا میشی و تمام زخم های تن و روحت را خودت مرهم میشی

عزیزم سعی کن یه لباس شیم بپوش و برو پیش همسرت بشین و خودت آغاز گر رابطه باش یه مدت سعی کن از همسرت د ...

۴ سال کل وقتم پیشش بود کردم خواهر من همه کار کردم ولی اون وقتی مهم نیست چیکار کنم

دلم زده شده اهل نفرین نیستم حتی صبح رفت سرکار یک لحظه گفتم کاش برنگرده ولی بازم واسش دعا کردم سالم باشه💔

فقط فعلا بچه دار نشو اسی تا بعد بیست سالگی 

اسی خواهرانه بهت میگم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی