2777
2789
دعا کن آروم بشم دعا کن دستم به گناه آلوده نشه نفرین کنمش💔😭

اصلا به فکر حواشی و‌چیزای منفی نباش

چون بیشتر روح خودت آسیب میبینه

دستتو بذار تو دست خدا ، انقد آرامش نصیب دلت میکنه که خودت یه جایی وایمیسی میگی یعنی من تونستم از پسش بربیام 👊🏼

صبح که چشاتو وا کردی برای تجربه روز جدید، همه چیو بسپر به خدا، بهش بگو که میدونی حواسش شش دانگ بهته و فراموشت نکرده 

جای نفرین و فکرای بد، فقط از خدابخواه بهترین راهو بهت نشون بده، معجزه میکنه برات 🥰

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرکس جای من هست سالی ۲.۳ تا تجدید میاره من نمره ام از ۱۹ کمتر نشده💔بعضی جاها دلم برای خودم میسوزه

آفرین اسی واقعا با این موارد خیلی آدم قوی هستی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به فکر حواشی و‌چیزای منفی نباشچون بیشتر روح خودت آسیب میبینهدستتو بذار تو دست خدا ، انقد آرامش ...

مرسی که وقت گذاشتی واقعا ممنون ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده آروم گرفتم با حرفات انرژی گرفتم که ادامه بدم❤️😭

دیشب دیدم شوهرم داره عکسش رو واسه کسی می‌فرسته بهش گفتم این کیه چت میکنی گفت به تو ربطی نداردگفتم خو ...

اگ مطمئنی ک داره خیانت میکنه 

برو نفت بخر و کبریت برو در خونه بابات نفتو بریز رو خودت بگو یا طلاقم میدید یا خودم میکشم مطمئن باش نمیزارن خودت بکشی 

چهار تا سر و صدا کن بگو زندگیم خراب کردید فلان کردید 

اما بی عقلی نکنی بلایی سر خودت بیاری هیچ خر و پدوفیلی ارزش اینو نداره ک کوچک ترن خراشی بخاطرش روت بیفته 

برای قلبت از خدا ارامش میخام و شجاعت

به جایی رسیدم که تنها امیدم خداس

نمیدونم با آگاهی این حرفو‌گفتی یا طوطی وار و از روی عادت

چون وقتی تنها امیدت یه منبع بی نهایت از قدرت بعنی خدا باشه، نباید حتی یه لحظه هم از چیزی بترسی، یا پاتو‌ بلغزونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی که وقت گذاشتی واقعا ممنون ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده آروم گرفتم با حرفات انرژی گرفتم که ...

ما هممون یه روزایی رو کم و بیش شبیه تو شرایطی رو داشتیم 

فقط دست خدا بود که نجاتمون داد تا سر پا بشیم 

بهترینا نصیبت بشه عزیزم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴ سال کل وقتم پیشش بود کردم خواهر من همه کار کردم ولی اون وقتی مهم نیست چیکار کنمدلم زده شده اهل نفر ...

ولش کن به چشم یک هم خونه بهش نگاه کن مهم نباشه برات به فکر ارتقای شخصی خودت باش درس بخون و مستقل بشو