2777
2789
عنوان

پانکراتیت یا همون التهاب پانکراس

133 بازدید | 18 پست

بچه ها راستش خواهرم بخاطر بیماری پانکراتیت یا همون التهاب پانکراس نزدیک 12 روز بیمارستان بستری بود

اجازه ی خوردن هیچ گونه آب یا غذایی روهم نداشت و توی همون دوازده روز فقط با سرم و آمپول تغذيه میشد خلاصه که نگم چقدر اذیت شد 

توی همین مدت بستری بودنش روزی چندبار ازش آزمایش خون میگرفتن که مطمعن بشن بهتر شده 

روز دوازدهم دیگه دکتر گفت مشکلش حل شده و مرخصش کردن اما الان بازم حالت تهوع داره 

حس میکنم اون همه درمان بی فایده بوده 

نمیدونم چیکار کنم والا سنشم هنوز به بیست سال نرسیده 

اگه تجربه دارید یا کسی توی اشناهاتون این بیماری رو داشته ممنون میشم بهم بگید که احتمال اینکه بیماریش برگرده چند روز هستش ؟؟؟یعنی چند روز بعد از مرخص شدن احتمال اینکه دوباره بیماریش برگرده هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم ۲ سال پیش اینطور شد...اما بعد از اینکه التهابش بهتر شد عملش کردن چون صفراش پر شده بود

وای خب آخه دکتر دوباره ازش آزمایش خون گرفته که ببینه بیماریش برگشته یانه آخه چهار روزم نیست مرخصش کردن 

یعنی ممکنه توی سه روز دوباره بیماری برگرده؟؟؟😐😐😐

خواهرت سونوگرافی از شکم و لگن داده؟سنگ کیسه صفرا باعث پانکراتیت میشه ولی عوامل دیگه هم هسترژیم غذایی ...

تازه سه روزه مرخصش کردن 

نمیدونم چرا دوباره اینجوری شده 

بعدم من نمیدونم این بیماری اصلا درمان داره یانه ما که هرچی تلاش می‌کنیم انگار هیچ 

موقعه ای که بیمارستان بود ازش سونوگرافی و سی تی اسکن گرفته بودن

مامان منم‌ براش خیلی سال قبل به ورم پانکراس شک کردن با شربت پانکراتین و کپسول نگزیوم خوب شد

نه خواهر من دوازده روز بستری بود تازه سه روز مرخصش کردن انگار باز همون حالت قبلی بهش دست داده 😐😐

فقط تا زمانی که بستری بود سرحال بود به محض اینکه مرخصش کردن تا کوچیک ترین چیزی میره تو معدش حالت تهوع میگیره

تازه سه روزه مرخصش کردن نمیدونم چرا دوباره اینجوری شده بعدم من نمیدونم این بیماری اصلا درمان داره یا ...

التهاب پانکراس چند روزه برطرف نمیشه شاید دو ماه  یا حتی در عرض سه ماه به مرور برطرف میشه

علت پانکراتیت باید معلوم بشه

التهاب پانکراس چند روزه برطرف نمیشه شاید دو ماه یا حتی در عرض سه ماه به مرور برطرف میشهعلت پانکراتی ...

پس اون همه مدتی که بستری میمونن دقیقا چیکار میکنن مگه درمان نمیشن اون موقع؟؟؟؟اصلا اگه قراره به راحتی درمان نشن پس چرا بستری میشن 

صفراش پر نشده؟مادر منم اینطور بود..سابقه صفرا ندارید داخل خانواده؟

والا نمیدونم ولی این همه مدتی که توی بیمارستان بود هرروز ازش سی تی اسکن و سونوگرافی میگرفتن 

احتمالا اگه اینجوری بود میگفتن بهمون

پس اون همه مدتی که بستری میمونن دقیقا چیکار میکنن مگه درمان نمیشن اون موقع؟؟؟؟اصلا اگه قراره به راحت ...

۱۲ روز تا بررسی بشه علت چیه ،فکر کنم آنتی بیوتیک تزریقی  با سرم زدن

بیماری که طول میکشه ولی خوب میشه ،ولی باید هر چی دکتر میگه گوش بده،راستی خواهرتون چاقه؟

۱۲ روز تا بررسی بشه علت چیه ،فکر کنم آنتی بیوتیک تزریقی با سرم زدنبیماری که طول میکشه ولی خوب میشه ...

پس یعنی طبق اینکه میگید بیماری درمانش طول می‌کشه بعد از اینکه مرخص بشن بازم احتمال اینکه حالت تهوع داشته باشن بازم هست ؟؟؟؟

خیلی نگرانم همش میگم نکنه اون مدتی که بستری بوده اصلا درمانش تاثیر گذار نبوده یا یه شبه بعد از مرخص شده بیماریش برگشته باشه

نه بابا لاغره اتفاقا سنشم زیر بیست ساله ولی هیکل و ظاهرش خیلی لاغرو ریزه میزه است 

والا نمیدونم ولی این همه مدتی که توی بیمارستان بود هرروز ازش سی تی اسکن و سونوگرافی میگرفتن احتمالا ...

ببین موضوعی نیست که خدایی نکرده درمان نشه ولی حتما پیگیرش باشید بیخیال نشید.

ببین موضوعی نیست که خدایی نکرده درمان نشه ولی حتما پیگیرش باشید بیخیال نشید.

نه بیخیال که نمیشیم چون هیچی نمیتونه بخوره حتی آب میخوره حالش بهم میخوره 

بعد اینکه شما نمیدونید این رژیم غذایی که بهشون دادن چه مدت باید ادامه داشته باشه ؟؟؟مثلا رژیم غذایی شون تا آخر عمر بابد ادامه داشته باشه یا فقط تا زمانی که کامل بهبود پیدا کنن؟؟؟

چون دکتر به خواهر من گفته فقط سوپ و مایعات باید بخوره دیگه هیچی نباید بخوره بجز این دومورد 

یعتی تا آخر عمر باید فقط همینجوری ادامه بده یا فقط تا زمانی که بهبود پیدا کنه؟؟؟چون همین الانم بزور سوپ میخوره 

چه برسه به اینکه دکتر گفته بجز سوپ چیزی نباید بخوره