2777
2789
تویه کافی بار انواع شکلات قراره بزارم ولی چند بار بجه ها خیلی زیاده روی کردن و بفهمن حتا تو کابینت ف ...

راستش اینجور بچه نداریم که که بخواد چیزی تو کابینت باشه دلش بخواد بخوره وپرویی کنه،نمیدونم چی بگم 

ولی در کل مامانا باید تذکر بدن که نمیدن تازه میگن میهمونیم بزار بخوره خونه خودمون که نیست  

بچه ای بیاد شکلات هارو خودم قبل اومدنش بزمیدارم

دقیقا.برات خوراکی مهم بود جمع میکردی.خوراکی گداشتی جلو مهمون یعنی بخورن دیگه

اتاق خوابم اگه تمیز باشه برام مهم نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کافی بار مگه در دسترس بچه هاست؟جمع کن اضافه ها رو قبل اومدنشوناندازه مصرفشون بذار بمونهاگه برا ...

کلاس ن 

بلخره برای مصرف خودمون مهمون نمیاد خیلی 

ولی همین ک بچه بفهمه با این سنشم بالاس ولی برمیداره

یه وقت که خونت نبودن حرف افتاد  بگو من اصلا اهل سرکشیدن تو اتاقای دیگران نیستم 

شکلاتم از زیر دست بچه ها بردار 

قایم کن باز پیدا کردن بگو بچه ها نفری یکی ه بچه هایبوری باشین بازم نفری یکی دیگه دندوناتون خراب میشه 

با زبون بچگونه راضیشون کن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
خب الان دهنی فقط تنها راهه؟

معمولا مادرشوهرا هم تا میان میرن هم اتاق خواب رو نگاه میندازن هم اشپزخونه رو منظوری هم ندارن فقط شاید کنجکاون

سعی کن قبلش مرتب کنی و چیزی که دوست نداری ببینه هم از جلوی دید برداری

بخوای بهش بگی دوست نداری بره توی اتاقت ناراحتی و کدورت پیش میاد

کلاس ن بلخره برای مصرف خودمون مهمون نمیاد خیلی ولی همین ک بچه بفهمه با این سنشم بالاس ولی برمیداره

منم قبلا کلی پول میدادم بابت شکلات خارجی الان چندماهه نمیخرم چون همشو خودم میخوردم و حس کردم خیلی زیاده روی میکنم

عزیزم دیگه وقتی مادرش چیزی بهش نمیگه شما که میزبانی نمیتونی چیزی بگی

تنها راهش اینه اندازه ی مصرف اون مهمونی بذاری توی باکس یا کافی بارت

عزیزم وقتی میخوان بیان اون شکلات هارو بردار بزار بالای کابینت که دستشون نرسه.

من خودم مهمون میاد میرم در اتاق خواب رو میبندم.چون قبلا که باز میزاشتم میرفتن تو اتاق خوابم و چیزهای شخصی مثل لوازم آرایشم رو استفاده میکردن.اصلا حریم خصوصی حالیشون نبود ولی الان تا زنگ میزنن من میرم میبندم.اولش بهشون برمیخورد میبستم هی تیکه مینداختن منم میگفتم حریم شخصیه. حالا الان همونا که از وسایل شخصیم بی اجازه استفاده میکردن ازدواج کردن و اونام در اتاقشون رو میبندن کسی نره داخل🤔 حتی وقتی پدرش رفت در یخچالشو باز کرد خیلی بدش اومد و به پدرش بی احترامی کرد😏

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

من پدرشوهرم میومد خونمون حتی در حمام هم باز میکرد میدید.میرفت داخل اتاق خواب نگاه میکرد.میرفت در یخچال رو باز میکرد نگاه میکرد.خیلی زشته برای یه پیرمرد از اینکارا کنه‌.

شوهرم اصلا براش مهم نبود. میگفت بزار راحت باشن. خب چیه مگه.

ولی من ناراحت میشدم.دیگه خودم دست به کار شدم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤