2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کآفی بار معمولن شکلات برای قهوه و..میزارن مام کشو طراحی کردیم برای کشو و قهوه ها...

حالا من یه کشو کابینتم پر از شکلات و کیک و ... هست 

انواع خوراکی و شکلات خارجی 

ولی بچه خودم گاها برمیداره 

بچه های اقوام هم میان اونجوری حجوم نمی‌برن بهش و نهایتا یدونه یا دو تا برمیدارن

حالا من یه کشو کابینتم پر از شکلات و کیک و ... هست انواع خوراکی و شکلات خارجی ولی بچه خودم گاها برمی ...

درسته 

ولی منظورم اینه برادرشوهر کوچیکم ۸ سالشه یبار شکلات خوری رو دیده بود یا دیده بود تو کابینت فلان چیزه مدام میگفت بده یا برمی‌داشت یا هر موقع میومد میدید بر می‌داشت و تموم شد اخه خیلیم الان گرون شده بخدا خساست نیس نوش جونشون منظور من اینه اگ مهمون تو یه سری چیزا خیلی کنجکاوی و زیاده روی کنه باید چه واکنشی داد بلخره طرف یه سری چیز میگیره برای خودش روزمرش یه سری برای مهمون 

درسته ولی منظورم اینه برادرشوهر کوچیکم ۸ سالشه یبار شکلات خوری رو دیده بود یا دیده بود تو کابینت فلا ...

بگو بیشتر از مثلا دو تا ضرر داره و دندونتون خراب میشه بعد کشو رو دربیار بزار جایی که دستشون نرسه 

مادرشوهرم تو اتاقام نمیره . چون من از اول هر وقت رفتم خونش و گفته برو اتاق گفتم نه مهمون تو اتاق نمیره ‌. من خوشم نمیاد

عادتش دادم که خونه ی من هم میان نباید تو اتاقا بچرخن و به وسایلم دست بزنن چون من بدم میاد

مورد دوم مهمون بچه دار خونم دعوت نمیکنم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩