۱- بخواد بره تو اتاق خوابتون رو ببینه حالا هر کی مخصوصا مادرشوهر ک معمولن فضولی هم میکنن چی میگین
۲- مثلا تو خونتون یه خوراکی یا رو میز شکلاته بچه ای میاد کله شکلاتا رو بر میداره میخوره یا معمولن تو کافی بار انواع شکلات هست اونموقع بچه بر میداره همش ... اونموقع چی میگین بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من یه کشو کابینتم پر از شکلات و کیک و ... هست انواع خوراکی و شکلات خارجی ولی بچه خودم گاها برمی ...
درسته
ولی منظورم اینه برادرشوهر کوچیکم ۸ سالشه یبار شکلات خوری رو دیده بود یا دیده بود تو کابینت فلان چیزه مدام میگفت بده یا برمیداشت یا هر موقع میومد میدید بر میداشت و تموم شد اخه خیلیم الان گرون شده بخدا خساست نیس نوش جونشون منظور من اینه اگ مهمون تو یه سری چیزا خیلی کنجکاوی و زیاده روی کنه باید چه واکنشی داد بلخره طرف یه سری چیز میگیره برای خودش روزمرش یه سری برای مهمون