۱- بخواد بره تو اتاق خوابتون رو ببینه حالا هر کی مخصوصا مادرشوهر ک معمولن فضولی هم میکنن چی میگین
۲- مثلا تو خونتون یه خوراکی یا رو میز شکلاته بچه ای میاد کله شکلاتا رو بر میداره میخوره یا معمولن تو کافی بار انواع شکلات هست اونموقع بچه بر میداره همش ... اونموقع چی میگین بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درمورد اول چیزای که نمیخوام ببینن از جلو چشم برمیدارم بعدم بره مشکلی ندارم،
مورد دوم ببینم زیاد روی میکنه میگم فلانی جونم دندونات خراب میشه بعدم ازرو میزبرمیدارم یا میگم بزار برای بقیه هم بمونه دیگه با زبون بچگانه ،بازم برمیدارم میزارم جایی که قابل دسترسش نباشه
بچه پرو بزن دهنش😁والا متنفرم همین مادرها. بی ادیسون میکنن والا ما ۴تا خواهر هستیم یاد. ندارم بچگی یک بار از این کارا کرده باشیم پدر مادر یادمون دادن نفهم نباشیم .شیطونی و دست همه جا ببریم یه چی بخوریم دهنی اگه خورد از صابخونه آدم میشه
اولی رو همراهشون میرم و چیزی نمیگمدومی هم میذارم میل کنن و چیزی نمیگمنهایتا دفعه بعدی جلوی دید نمیذ ...
تویه کافی بار انواع شکلات قراره بزارم ولی چند بار بجه ها خیلی زیاده روی کردن و بفهمن حتا تو کابینت فلان چیزه دلشون میخواد بخورن خب یخورده باید مراعات میزبان هم بکنن شاید با کلی بدبختی تونسته کم کم خونشو پر کنه
درمورد اول چیزای که نمیخوام ببینن از جلو چشم برمیدارم بعدم بره مشکلی ندارم،مورد دوم ببینم زیاد روی م ...
تو اتاق مرتبه ولی برای کنجکاوی تو کمد هم چک میکنن دم ب دیقه
تو کابینت و...
موضوع دومی هم ما کافی بار داریم من خیلی علاقه داشتم برا همین میخوام انواع شکلات هم بخرم ازونجایی ک تجربه داشتم ک هررررجی شکلات تو خونه بوده تو یکساعت از دست بچه ها خورده شده خودشون میرن برمیدارن منم خب میچینم تو کشو