2777
2789
عنوان

مامانم جلو خواستگارم ابرو برام نمیزاره حالم خیلی بده😭😭حیثیتم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست
وای خدا قلبم تیر میکشه باورت میشه خوابم نمیبره کاریم از دستم برنمیاد که من به اندازه کافی استرس دارم ...

مادرشوهر منم بی سیاسته 

یه کارمند اومده بود خواستگاری 

برگشته بهشون میگه ،پسرای من همش شغل آزادن وکارمندی رو دوست ندارندو میگن کارمند انگار زن دولت شده😐،طرف رفت و نیومد

میگم زن آخه این چه حرفی ناپخته ای بود زدی،میگه مگه بدگفتم🙁

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه خواهر شوهر خودمم معلمه استخدام دولت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مادرشوهر منم بی سیاسته یه کارمند اومده بود خواستگاری برگشته بهشون میگه ،پسرای من همش شغل آزادن وکارم ...

کاش مامان منم همینارو می‌گفت

برگشته میگه این خیلی سادستا خیلیییی من اینو به تو میسپرم 

بعد خیلی میخنده 

ایشونم ک سکوت میکنه و کمتر می‌خنده

میگه چرا اینجوریه انگار بداخلاقه😐🤦

حرف زدم قانع نمیشه تازه ناراحت شد فوشمم داد واقعا کاش یکیو داشتم من چیکار کنم اخه

اسی من درکت کردم عمیقا 

ولی ولی ولی اوضاع وقتی بدتر میشه که تو بخوای رفتار مادرتو پیش خواستگار ماست مالی کنی و اینا

ببین اصلا اصلا اصلا از نرمال نبودن یا توجیه رفتار مادرت پیش پسره وخانواده اش اصلا چیزی نگو

خون قورت بده ولی حرف نزن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

کاش مامان منم همینارو می‌گفتبرگشته میگه این خیلی سادستا خیلیییی من اینو به تو میسپرم بعد خیلی میخنده ...

هول شده،مامانت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی من درکت کردم عمیقا ولی ولی ولی اوضاع وقتی بدتر میشه که تو بخوای رفتار مادرتو پیش خواستگار ماست م ...

بخدا چیزی نمیگم فقط میگم مامانم برعکس من اجتماعی تر و برون گراس 

ک طرف نگه اینا بیش فعالی چیزین 

از سر درد خوابم نمیبره حالا چی پیش خودش فکر میکنه طرف موندم

نه بابا 

مامان ها وقتی دخترشان خواستگار داره هول میشن  

من دخترم هنوز بدنیا نیومده،شوهرم به فکر شوهرشه که توزرد از آب درنیاد،فک نکنم آخرشم شوهرش بده با این طرز فکرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خیلی سخته بخدا

سخت نگیر

کسی که تو رو بخواد این چیزا براش مهم نیست.رفتار خودت مهمه.

من خودم دوس ندارم کسی از اینکه چی تو خونه زندگی آدم میگذره خبردار شه یا جز به جز از کارام بدونه ولی مادرم متاسفانه سادگی میکنه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

عزیزم🤍سالم بغلش بگیری انشالا

فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخت نگیرکسی که تو رو بخواد این چیزا براش مهم نیست.رفتار خودت مهمه.من خودم دوس ندارم کسی از اینکه چی ...

منم اینطوریم اصلا خوشم نمیاد  از مشکلاتم همه باخبر بشن 

ولی مامانم با خواستگارم جوری رفتار میکنه ک انگار اومده بانک وام بگیره یا رفته موسسه خیریه برای کمک🤦