2777
2789

خودم فکر میکنم برنامه خاصی ندارم و اکثر اوقات بی هدفم و ول میچرخم

از خواب دیر بیدار میشم

شستن ظرفا با منه

روز پنج صفحه کتاب میخونم و خلاصه شو یادداشت میکنم

نقاشی میکشم هرروز

بتونم چند صفحه قرآن میخونم

🙄

سرکارم میرم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

قبلا پادکستم گوش میدادم

الان نمیتونم😓

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار میری دیگه باید چیکار کنی

بیکاری منظورم ول چرخیدن بود بی هدف بودن

نه صرفا شغل

بستگی داره هدفت چیه و چند سالته و کارت چند ساعته

کلی میگم حس میکنم روزام به بطالت میگذره

هدف خاصی فعلا ندارم

چون چند سالم پای یه هدف پوچ گذشت.

کلی میگم حس میکنم روزام به بطالت میگذرههدف خاصی فعلا ندارمچون چند سالم پای یه هدف پوچ گذشت.

کارای مختلف رو امتحان کن به یه هدف برسی

مثلا گل آرایی، باریستا، شیرینی پزی، همین نقاشی ولی حرفه ای تر، عکاسی

کارای مختلف رو امتحان کن به یه هدف برسیمثلا گل آرایی، باریستا، شیرینی پزی، همین نقاشی ولی حرفه ای تر ...

دنبال این اهداف نیستم

من دنبال هدف بزرگتری بودم به اینا راضی نمیشم

و اصلا به اینا علاقه ندارم

نقاشیمم خوبه

هر چند وقت یکبار شاگرد میگیرم

استارترعزیز

شمابرنامه هاتون عالی هست 

برای داشتن احساس بهترپیشنهادمی کنم یک هدف بلندمدت بزاریددرموردزندگی یاکاریامهارت آموزی و برای رسیدن برنامه ریزی کنیدمثلادوست دارید بدن بهتروسالمترداشته باشیدهرروزورزش کنیدبرای یکسال بعدحرفه ای ترکارکنیدیادوست داریدپیشرفت شغلی داشته باشیدبرای رسیدن بهش چه کارهایی بایدانجام دهید؟

هرروزمی توانید:فعالیت ورزشی ،روتین پوستی،نظم دهی محل زندگی ،مهارت آموزی ،معاشرت بادوستان یابستگان،کتاب خواندن هدف دار ،خرید،بازدیدازمکان های موردعلاقه،شرکت دریک برنامه اجتماعی مثل کلاس نهج البلاغه مسجدیافن سخنوری سرای محله و...،کمک درامورخیریه واجتماعی و... داشته باشید.وخیلی برنامه های دیگر...

چقدرخوبه باوجودشاغل بودن بازهم میل به پویایی دارید🌸🌸