2777
2789
عنوان

زن داداشم دوست داره هرچی میخره هیچکس تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 67 پست
گزینه های دیگه براش تکراریه اسب رو میخاد که کسی تا حالا تو فامیل سوار نشده برای فرمالیته

بالن 

بالگرد 

و.. پیشنهاد بدید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک می کنم مخصوصا قهر می کنه و به داداشت فشار میاره نمی دونم این اخلاق های بچه گونه چیه

اره دقیقا سر یه مراسم عقد که نتونستیم بگیریم چون وضع مالی داداشم افتضاح بد شده بود اون موقع یکسال داداشم رو زجر داد جوری که تو سن ۲۴ سالگی قرص اعصاب میخورد افسرده شده بود

ادمی نیست تموم کنه جور دیگه ای تلافی میکنه

اگه قرار باشه از همین اول راه واسه چیزای این مدلی قهر و ناراحتی بین تون باشه که نمیشه. خییییلی صمیمانه بهش بگین صحبت کردیم گفتن نمیشه، اما جاهایی هست واسه این کار، کلا اسب و باغ هایی هست واسه عکسبرداری میبریمت اونجا. بعدش بگرد از نت ببین کجاها رو داره ببر نشون بده بهش. 

اره دقیقا سر یه مراسم عقد که نتونستیم بگیریم چون وضع مالی داداشم افتضاح بد شده بود اون موقع یکسال دا ...

امیدوارم از خرشیطون بیاد پایین

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اگه قرار باشه از همین اول راه واسه چیزای این مدلی قهر و ناراحتی بین تون باشه که نمیشه. خییییلی صمیما ...

هعی انقد سر، چیزای الکی قهر کرده که نگو چیزی هم طبق میلش، نباشه داداشم رو نابود میکنه اونم از همون اول همع چیو طبق میل اون انجام میده حتی گاهی همه چیو میندازه تقصیر خودش که نامزدش پیش، ما ادم بدی نشه

اره دقیقا سر یه مراسم عقد که نتونستیم بگیریم چون وضع مالی داداشم افتضاح بد شده بود اون موقع یکسال دا ...

واقعا؟؟؟؟ 

به نظرم واسه ادامه باید حتماً برن مشاوره، باید این طرز تفکر تغییر کنه. زندگی خیلی بالا و پایین داره. 

مثلا من نتونستم واسه بچه اولم جشن ده روزگی بگیرم، خیلی ها هم نگرفتن به خاطر مشکلات مالی، اما خب با قهر و دلخوری که اون مشکل حل نمیشه 

واقعا؟؟؟؟ به نظرم واسه ادامه باید حتماً برن مشاوره، باید این طرز تفکر تغییر کنه. زندگی خیلی بالا و پ ...

چون تک دختر هست همه چی براش فراهم بوده حتی به اجبار مصلا باباش قرض میگرفته براش تولد میگرفته الانم همونجوری عادت کرده

هعی انقد سر، چیزای الکی قهر کرده که نگو چیزی هم طبق میلش، نباشه داداشم رو نابود میکنه اونم از همون ا ...

من واسه آدمایی که زیاد قهر میکنن یه کار میکنم. بی محلی، خداروشکر تا حالا جواب داده، وقتی قهر میکنه انگار متوجه نشدی قهره، مثه همیشه باش. خودش ببینه بهش با این کار توجه نمیشه درست میشه