2777
2789
نه همش چرت و پرته

تو فوکوس معده نوشته یه چیز ۳میلی،لاتین نوشته،هرچی سرچ کردم نفهمیدم 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم ولی ایشون فقط حرف خودشونو میزنن انگار شیطونشون خیلی زورش بیشتر ازشون

احتمالا کسی بهشون حرفی زده در اطرافیان یا گاهی هم سطح هورمونها خصوصا تو این موقعیت تغییر میکنه و افکار وسواس گونه یا منفی درشون زیاد میشه 

خدا لعنت کنه شیطون رو 

این مامان خانم اگر بدونه الان شیطون نشسته و داره قهقهه میزنه بهش با این افکارش و از اونطرف هم روح جنینش آزار و بی‌مهری مادر رو میبینه و شیطان  از ناراحتی  جنینش هم خوشحاله الان به این افکارش دامن نمیزد سریع یه صفحه قرآن باز می‌کرد میخوند ذکر میگفت که این افکار شیطانی ولش کنه 

استارتر عزیزم خدا بسیار بسیار قدرت داره که از آبی ناچیز یه آدم درون شکم کوچیکت شکل داده آیا از قدرت خدا که تو سونوگرافی و جنینت دیدی شگفت زده نشدی ؟! پس آینده خودت و فرزندت رو بسپار دست خدایی که بوجودتون آورده  من و شما هیچ کاره ایم  عمر دست من و شما نیست زندگی و فردا و خوشی ناخوشیمون هم دست خودمون نیست 

بسپار به خدای مهربون و از هیچ چیز نترس 

بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...

چرا هر وقت هر جا گیر می کنیم تقصیر ها رو میندازیم گردن خدا و چرت و پرت میگیم؟ 

احتمالا کسی بهشون حرفی زده در اطرافیان یا گاهی هم سطح هورمونها خصوصا تو این موقعیت تغییر میکنه و افک ...

ممنونم به این حرف هااعتقاد دارم ولی می گم این سرنوشت خودم خواستم خود خواسته بود .قبول دارید عمر خیلی کوتاهه مخصوصا زمانیکه نزدیک ۴۰ می رسی 

اخه نمی فهمم با این عمر های کوتاه ادم چرا خودشو بندازه تو درد سر با این ازدواج های سخت طلاق های زیاد ...

خو حالا شاید تو 150 سال عمر کردی

ولی خدایی بعد از زایمان حتما به روانشناس مراجعه کن

روحت رو داغون کزدی

خو حالا شاید تو 150 سال عمر کردیولی خدایی بعد از زایمان حتما به روانشناس مراجعه کنروحت رو داغون کزدی

نمی دونم .قبول نمی کنم فکر می کنم حرف هام دور از واقعیت نیست 

ممنونم به این حرف هااعتقاد دارم ولی می گم این سرنوشت خودم خواستم خود خواسته بود .قبول دارید عمر خیلی ...

نه قبول ندارم

سرنوشت و آینده رو همیشه باید روشن دید

خدا برای همه مون خیرو خوشی نوشته

فقط با اعمال مون باید راه رو روشن نگهداریم

هیچ کسی هم جز خدا از آینده خبر نداره پس بیخودی استرس نگیر و فکرای درهم برهم نکن

بچه های تو قبل از تو خدا رو دارن

خدا پناه بچه هامونه نه ما که غصه بخوریم وای ما نباشیم چی میشه

چی می‌خواستی بشه همون میشه که خدا میخواد