بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم بخدا تو فکرت بودم الان امروز سزارین میشی؟
بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجاقم کور بود .کاش اصلن بچه دوم نمی آوردم .خودخواهی من منو به کجا کشوند
بله .حالم بده تا صبح به خودم فخش می دم خدا چرا منو امتحان کردی طفلم گناه دا ه زود یتیم بشه .کاش اجا ...
عزیزم تو رو خدا اینجور نگو الان باید خواب بودی یه صدقه صبح بده خودتو بسپار به خدا برو اتاق عمل حتما منو دعا کن که حال روحیم خوب بشه خوشحال باش امروز نی نی کچلوت میاد بغلت
دختره.۳۲ خیلی خوبه واسه من رفت روی ۳۶ دیگه به نظرم خیلی دیره شما بشی ۸۰ اون ۴۸ داره کافیه دیگه
برای من دوتاشون پسرن خیلی هم فرقی با هم نداریم ۳۲ و ۳۶ چهار سال تفاوتشه چیزی نمیشه من که می گم اگه زیر سی بودم بهتر بود وگرنه تفاوت چندانی بین ۳۲ و ۳۶ نیست
عزیزم تو رو خدا اینجور نگو الان باید خواب بودی یه صدقه صبح بده خودتو بسپار به خدا برو اتاق عمل حتم ...
چشم اصلن بی این فکره کنار نمی ایم .اعتماد به نفسم اومده پایین دوست داشتم مامان جوان بودم یه دهه که بزرگ می شه یه دهه مدرسه یه دهه دانشگاه و ازدواج یه دهه بچه بعدم مرگ من می رسه تازه نیمه پر لیوان بود