2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ریدمان بدبختی پشت بدبختی خواهر

چرا خواهر 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

حالم بده دعا کن کنکور رشته ای کمیخوام قبول شم

نتیجه ی تلاشت هرگز گم نمیشه توکل کن به بالاسریت 

استرس نداشته باش توکل کن 

از امام رضا بخواه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دارم بهترین روزای عمرم رو سپری میکنم

عزیزمممممم منممممم

تعریف کن بگو چی شدهه 

دوستان بگین چی برای چروک زیر چشم خوبهدارم سکته میکنم واسه چروکام

آبرسانی کن 

دستگاه بخور سرد 

شیر و عسل رو ترکیب کن بذار 

آبرسانی کن دستگاه بخور سرد شیر و عسل رو ترکیب کن بذار

عسل رو رقیق میکنم میزنم

آبزسان میزنم

روغن نارگیل میزنم

ولی چندتا خط عمیق افتاده توی این چندماهه خیلی حالم بده

قلبم درد میکنه از فکرش

من اصلا اهل آرایش هم نبودم

خیلی هم مراقب پوستمم

داره چروک تا روی گونم میاد

عسل رو رقیق میکنم میزنمآبزسان میزنمروغن نارگیل میزنمولی چندتا خط عمیق افتاده توی این چندماهه خیلی حا ...

چقد حساسی خوشگلم 

والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.

آب چند لیوان میخونی در روز؟ 

چقد حساسی خوشگلم والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.آب چند ل ...

آب صفر لیوان

بزور خودم رو بکشم دو لیوان میخورم

میوه زیاد میخورم

کاش گردنم بودم دارم چردکیده میشم

دعا کن راهی پیدا کنم واقعا افسردگی گرفتم بابتش

آب صفر لیوانبزور خودم رو بکشم دو لیوان میخورممیوه زیاد میخورمکاش گردنم بودم دارم چردکیده میشمدعا کن ...

مشکل از آب خوردنته 

باید به ازای هر 10 کیلو از بدنت یک لیوان آب بخوری در روز مثلا اگر 80 کیلویی 8 لیوان 

چقد حساسی خوشگلم والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.آب چند ل ...

عزیطم هرگز توی حمام صورتت رو لیف نکش

هرگز صورتت رو با حوله خشک نکن بذار خودش خشک بشه

بعد از حمام چرب کن سریع صورتت رو با آبرسانی چیزی نذار خط بیفته که دیگه نمیره