selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 عنوان حوصلم سررفته دخترا بیاید بگید و حرف بزنیم ❤️ 109 بازدید | 21 پست بگید از خودتون و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی 1404/08/04 | 02:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monikas عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 494 همی تازه تاپیک زدم راجع به اختلاف سنی با خواستگارمذهنم درگیرشه🤔🤔
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 هیچی ریدمان بدبختی پشت بدبختی خواهر چرا خواهر و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 حالم بده دعا کن کنکور رشته ای کمیخوام قبول شم نتیجه ی تلاشت هرگز گم نمیشه توکل کن به بالاسریت استرس نداشته باش توکل کن از امام رضا بخواه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1213 دوستان بگین چی برای چروک زیر چشم خوبهدارم سکته میکنم واسه چروکام
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 دارم بهترین روزای عمرم رو سپری میکنم عزیزمممممم منمممممتعریف کن بگو چی شدهه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 دوستان بگین چی برای چروک زیر چشم خوبهدارم سکته میکنم واسه چروکام آبرسانی کن دستگاه بخور سرد شیر و عسل رو ترکیب کن بذار و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1213 آبرسانی کن دستگاه بخور سرد شیر و عسل رو ترکیب کن بذار عسل رو رقیق میکنم میزنمآبزسان میزنمروغن نارگیل میزنمولی چندتا خط عمیق افتاده توی این چندماهه خیلی حالم بدهقلبم درد میکنه از فکرشمن اصلا اهل آرایش هم نبودمخیلی هم مراقب پوستممداره چروک تا روی گونم میاد
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 عسل رو رقیق میکنم میزنمآبزسان میزنمروغن نارگیل میزنمولی چندتا خط عمیق افتاده توی این چندماهه خیلی حا ... چقد حساسی خوشگلم والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.آب چند لیوان میخونی در روز؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1213 چقد حساسی خوشگلم والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.آب چند ل ... آب صفر لیوانبزور خودم رو بکشم دو لیوان میخورممیوه زیاد میخورمکاش گردنم بودم دارم چردکیده میشمدعا کن راهی پیدا کنم واقعا افسردگی گرفتم بابتش
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 آب صفر لیوانبزور خودم رو بکشم دو لیوان میخورممیوه زیاد میخورمکاش گردنم بودم دارم چردکیده میشمدعا کن ... مشکل از آب خوردنته باید به ازای هر 10 کیلو از بدنت یک لیوان آب بخوری در روز مثلا اگر 80 کیلویی 8 لیوان و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1213 چقد حساسی خوشگلم والا من 18 سالمه هم پیشونیم چروک داره هم گردنم 😂😂😂طبیعیه دیگه پوست آدمه.آب چند ل ... عزیطم هرگز توی حمام صورتت رو لیف نکشهرگز صورتت رو با حوله خشک نکن بذار خودش خشک بشهبعد از حمام چرب کن سریع صورتت رو با آبرسانی چیزی نذار خط بیفته که دیگه نمیره