2777
2789
عنوان

حوصلم سررفته دخترا بیاید بگید و حرف بزنیم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
آب صفر لیوانبزور خودم رو بکشم دو لیوان میخورممیوه زیاد میخورمکاش گردنم بودم دارم چردکیده میشمدعا کن ...

من دکتر رفتم 

گفت تا آب نخوری هیچ راهی نیست براش فقط باید آب بخوری حتی به زور 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیطم هرگز توی حمام صورتت رو لیف نکشهرگز صورتت رو با حوله خشک نکن بذار خودش خشک بشهبعد از حمام چرب ک ...

مرسیییسییی❤️❤️❤️

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خب خوبه شانس آوردم ۴۰ کیلوام ۴ لیوان میشه😂

آره تا 6 تا برو در روز که دیگه این مشکل کمبود آبت یه مدت حل بشه

مرسی عزیزمحتما از فردا میخورم انشاءالله چروک نشی هیچوقت تا صدو بیست سالگیت پوستت آیینه باشه😄

قررررربوننتتتتتتت برم من❤️❤️❤️