2777
2789
عنوان

آقایون بیاین لطفا از این رفتار شوهرم تو طلاق چی برداشت میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 36 پست
مافقط ۳ماه زندگی مشترک داشتیم من بشدت عاشقش بودم ی شب اومد گفت راستش میخوام ی اعتراف بکنم وخلاصه گفت ...

اون بیشرف ازدواج کرده؟ 

مگ از اول دوست نداشت؟ پس چرا عقدت کرد 

دیراومدین داداش عزیز..من الان پرستارمادرمم ک مشکل قلبی داره وافسردگی بعدازفوت خواهرم وهیچجوره نمیتون ...

درکت میکنم

ولی تو همین خونت هم میتونی مهارت کسب کنی

مثل برنامه نویسی

بت افتخار میکنم 

با نوشتن درمانی هم افکار منفیتو پاک کن

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بیشرف ازدواج کرده؟ مگ از اول دوست نداشت؟ پس چرا عقدت کرد

خبرندارم والا ازش ولی حتما ازدواج کرده دیگه... اوایل عقدمون وام ازدواج منوگرفت باهاش پیشخوان زد اون سالا۷۰تومن بود الان چون دیرقسط وامومیده امتیاز اعتبارم بشدت پایینه وهیچ جا بهم وام نمیدن هرجامیرم میگن بدهی معوقه داری

بااصرارمادرش بامن ازدواج کرده بود

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

درکت میکنمولی تو همین خونت هم میتونی مهارت کسب کنیمثل برنامه نویسیبت افتخار میکنم با نوشتن درمانی هم ...

خیلی متشکرم نه نه افکارمنفی ندارم بالاخره هرچقدم مثبت اندیش باشیم گاهی ی مسئله ی دردناک تااخرعمر تو اون صندوقچه های گوشه ذهنت باقی میمونه وتا ابد حملش میکنی..در رابطه بامهارت خیلی ممنونمممم ودارم یکارایی میکنم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خدا لعنتشون کنه مال منکه خودش اصرار می‌کرد اینجوری کرد کلا مردا کثیفن

نه نه همشون بد نیس اونقدی مردخوب هس ..کلا ذات بعضی از ادما سیاهه مردو زنم نداره