2777
2789
عنوان

آقایون بیاین لطفا از این رفتار شوهرم تو طلاق چی برداشت میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 36 پست
لطفا همینجا بگین ممنون میشم

با کسی دیگه هست اینطوذ که معلومه 

حالا به احتمال زیاد عاطفی و عاشقانه هست چون

اینطور که شما براش مهم نیستی

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه از اول یعنی حز من یکی دیگ بوده؟ آخه تا همین ۶ ماه پیش یسرع پیش هم بودیم

وقتی دلش تنگ بشه میاد پیشت

وقتی خسته شه میره با یکی دیگه

الان دیک ؟ قشنگ سواستفاده هاشو کرده حالا یادش افتاده نمیخاد چرا زودتر درخواست طلاق نداد؟ گذاشت قشنگ ...

شوهرمنم مث مال توسرم اورد حالاخوبه اینقد مردونگی کرده۳۰تا بخشیده من ۱۱۴تا وسفرحج بود ک همه رو بزورررر ازم گرفتو طلاقم داد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

شوهرمنم مث مال توسرم اورد حالاخوبه اینقد مردونگی کرده۳۰تا بخشیده من ۱۱۴تا وسفرحج بود ک همه رو بزوررر ...

تو انتخاب شریک زندگی

از قبل فکر کرده بودین؟ 

امتحانش کردید اصن؟ 

در تلاشه همین ۳۰ تارم بگیره

اصلاااااا نکنی اینکارو هااااا ک بعدا شدید پشیمون میشی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

تو انتخاب شریک زندگیاز قبل فکر کرده بودین؟ امتحانش کردید اصن؟

۲۷سالم بود..راستش پخته نبودم حق باشماس وکورکورانه انتخابش کردم..نه امتحانش نکردم والا اصن به مخیلمم خطورنمیکرد اخه برام هیچوقت قابل درک نیس ک یه زن سرشوهرش کلاه بذاره وبالعکس ی مردسر زنش کلاه بذاره

۲۷سالم بود..راستش پخته نبودم حق باشماس وکورکورانه انتخابش کردم..نه امتحانش نکردم والا اصن به مخیلمم ...

شرایط سختی رو داری میگذرونی

ولی خب حالا که مستقل داری میشی

خواهشا حرفمو گوش کن و مغزتو تقویت کن

مهارت یاد بگیر 

و دیگه تا وقتی شریک زندگیت یک انسان کاملا سازگار نبود اصن به فکر ازدواج نیوفت

ن نمیبخشم ب هیچ عنوان. شما شوهرت چرا طلاق داد؟

مافقط ۳ماه زندگی مشترک داشتیم من بشدت عاشقش بودم ی شب اومد گفت راستش میخوام ی اعتراف بکنم وخلاصه گفت ک دوسم نداره وبزور داره باهام سرمیکنه صب روز بعدش گفت یامهرتومیبخشی یاجداشیم..منم ازشنیدم کلمه طلاق واقعاحالم بدمیشع وعلاوه براین توشهرما هنوز جانیفتاده طلاق وکلا به خانومای مطلقه دید بدی دارن واجبارررراً رفتیم دفترخونه وهمه رو بخشیدم..یه ۱۰.۱۲روز بعدش رفت درخواست طلاق داد همون لحظه افتادم زمین وقتی پیامک دادگاه واسم اومد..هعییی بماند ک تا۱سال بعده جدایی عین مرغ سرکنده بودم..۴ساله جداشدم هنوزم خونواده وفامیلام سرزنشم میکنن

شرایط سختی رو داری میگذرونیولی خب حالا که مستقل داری میشیخواهشا حرفمو گوش کن و مغزتو تقویت کنمهارت ی ...

دیراومدین داداش عزیز..من الان پرستارمادرمم ک مشکل قلبی داره وافسردگی بعدازفوت خواهرم وهیچجوره نمیتونم تنهاش بذارم وکل روزو توخونم