معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 عنوان اگر کسی بیاد جلو در خونمون دعوا ما زنگ بزنیم صد و ده بیاد 342 بازدید | 44 پست قبل اینکه پلیس بیاد طرف بزاره بره اونوقت چه جوری پلیس پیگیری میکنه میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید. 1404/08/04 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48183 پلیس تا بیاد نیم ساعت طول میکشه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 شاهد داری؟ نه میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1789 گزارش تهیه میکنه مشخصاتو شماره تلفن طرفو اگر داشتید میدید و تمام آواکادو سایت🥑
معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 پلیس تا بیاد نیم ساعت طول میکشه خب اره تا بیاد طرف میزاره میره میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
hmehromah عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 2715 شاهد باید داشته باشید که اون شخص مزاحمت ایجاد کرده امضا میکنن شاهد ها
معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 گزارش تهیه میکنه مشخصاتو شماره تلفن طرفو اگر داشتید میدید و تمام تمام میشه یعنی چی میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
73masiiiii عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 13334 یه صورت جلسه میکنه بعد میگه اگه شکایت داری بیا کلانتری فردا. کار خاصی نمیکنن «خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه م خواهد گرفت»❤️🩹
معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 شاهد باید داشته باشید که اون شخص مزاحمت ایجاد کرده امضا میکنن شاهد ها اگر شاهد نباشه چی میشه میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1789 تمام میشه یعنی چی هیچی دیگه براتون کد پیگیری ارسال میشه میرید کلانتری که بهتون اعلام میکنن و اونجا پروندتونو تشکیل میدید براش ابلاغ میره آواکادو سایت🥑
معجزه_زندگی_جدید مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2607 شاهد باید داشته باشید که اون شخص مزاحمت ایجاد کرده امضا میکنن شاهد ها دوربین توی کوچه میشه ازش استفاده کرد؟ میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48183 اگر شاهد نباشه چی میشه صداشو ظبط کنید فلیم بگیرید بدون اینک خودش بفهمه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖