2777
2789
عنوان

مهمون رفتم روستا دیدم دختر عموعه انگار یه حسی ب شوهرم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4321 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همین ک رسیدن مادر شوهرم گفت برید اتاق بخابید دختره. نرفت همگی نشسته بودیم پذیرایی شوهرم هم بود این دختره مانتوشو در اورد دیدم داره تیشرتش هم در میاره میخاست لباس زیرشو فک کنم عوض کنه البته اون سمت دیگه پذیرایی بودن من ب شوهرم گفتم عزیزم میری بیرون زهرا فک کنم میخواد لباس عوض کنه راحت نباشه شاید

مادر شوهرممم هعی میگفت زهرا جان برو اتاق اینم میگفت ن زن عمو راحتم مامانشم با یه پوزخند مزخرف میگفت دخترم خجالتی نیست فلان .. اون شب هرکاری کردم شوهرم نیومد اتاق میگفت زشته همین پذیرایی همگی بخابیم دیدم این خانوم با یه شلوار و تیشرت دباره رو ب شکم دراز کشیده دقیقاااااااا روب  روی شوهرم منم اتاق بودم از زیر در حرکات اینارو میدیدم دختره هعی سرشو از گوشی در میاودد ب شوهرم نگاه میکرد نشستم حاجی من چقد گریه کردم

مادر شوهرممم هعی میگفت زهرا جان برو اتاق اینم میگفت ن زن عمو راحتم مامانشم با یه پوزخند مزخرف میگفت ...

بیخود پیام میدادی شوهرت میگفتی میرم دیگ پشت سرمم نگا نمیکنم . عروسی هم زهر میکنم برات

فرداش عروسی بود من رفته بودم سالن برای میکاپم اینا هم خونه مونده بودن حتی ارایشگاه نیومدن بعد چند ساعت شوهرم بهم زنگ زد گفت اماده ای گفتم ن گفت برم پس من کت و شلوارم بپوشم خونه گفتم باشه برو حالا بماند ارایشگره ریدهههه بود تو فیس من واعصابمم از این طرف خورد بود 

مادر شوهرممم هعی میگفت زهرا جان برو اتاق اینم میگفت ن زن عمو راحتم مامانشم با یه پوزخند مزخرف میگفت ...

من جات بودم می رفتم بغل شوهرم شوهرم و بغل می کردم می خوابیدم 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم