2777
2789
عنوان

بیاین زندگیمو واستون تعریف کنم نظرتونو بگین خیلی بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال روحیم داغونه اول باید روحیمو درست کنم که بتونم بخونمهرروز معده درد دارم همش تو فکرم همین الانش م ...

ریشه ناراحتیت رو پیدا کن و اول اونو درست کن، انشالله این دوره رو زود رد کنی و موفقیت و خوشحالی برای بقیه ی روزهات داشته باشی. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

سنم نمیتونم بگم حوزه علمیه خواهران یه شهریه هم میدن اندازه کرایه اتوبوس و رفت و آمدت اگه برگردم عقب ...

حوزه علمیه چیه بابا اگه به اینه خب میرم دانشگاه ازاد😐😂

ریشه ناراحتیت رو پیدا کن و اول اونو درست کن، انشالله این دوره رو زود رد کنی و موفقیت و خوشحالی برای ...

ریشه ناراحتیم اون دوسال از دست رفتمه دیگه از اون منشا میگیره😔

استرست کم کن حالا چی شده اونایی که درس خوندن ۸۰ درصدشون یا خانه دارن یا شغل مرتبت با رشتشون ندارن که داری خودتو میکشی سعی کن استرس کم کنی. مثبت فکر کنی درستو امسال بخون انشالله قبول اگه هم ۱ درصد قبول نشدی برو پیام نور والله زندگی اینقدر سخت نیست اول جوونی خودتو عذاب نده ارزش نداره 

ببخشید حوزه خوبه؟

چرا بد باشه برا دوستام که خیلی خوب شد از اردوهای رایگان و مراسم و اینور و اونور بگیر تا آینده شغلی که مدرکش با ۱۵ رشته دانشگاهی برابری میکنه حتی میشه بعد گرفتن سطح ۲ ادامه رو بری دانشگاه ارشد بگیری و...تمام آزمون ها هم میتونی شرکت کنی یه کمک هزینه هم کمکت میکنن الانم که کلی واحداش حذف کردن 

چون خودت سختش کردی معده درد از استرس و ناراحتی زیاد نفس عمیق بکش 

سنی نداری هنوز اول راهی به روز های خوب فکر کن 

یه مسافرت برو با آدم های شاد بگرد تا روحیت عوض شه افسردگی گرفتی 

دختر عمه من در سن۳۳ سالگی رفت دانشگاه الان ۴۴ سالشه دفتر قضاییشو داره ۲تا شعبه تازه کلی سختی و مشکلات داشن شکست زندگی ولی الان باعث افتخار 

شما هنوز جوانی اول راهی طرف چندین سال پشت کنکور تا رشته خوب قبولشه

ریشه ناراحتیم اون دوسال از دست رفتمه دیگه از اون منشا میگیره😔

خوب دیگه باید با خودت روراست و قاطع صحبت کنی و خودتو قانع کنی ،حتی اگه مقصری باید اول بدون توجیه با خودت تحلیل کنی و بعد بپذیری که این اتفاق افتاده حتی اگه اشتباه مطلق کرده باشی و بعد به این فکر کنی با ناراحتی فقط داری وقتت رو بیشتر تلف میکنی و چیزی که ازش ناراحتی رو بدتر میکنی و بهش دامن میزنی. 

خوشحال باش که هنوز فرصت داری و جوونی و وقت داری برای ادامه 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن