2777
2789
عنوان

آقایون بگید لطفآ

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
ببین اگه شوهرتون درآمدش خوبه و همه نیاز های شما رو تامین میکنه و ازین بابت مشکلی ندارین نرو ولی اگه ...

از نظر مالی تامینم میکنه 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان گفتین ارهاصلا نمیتونم هضمش کنم اصلااااااااااااااا

خب میفهمم ولی چاره چیه ؟؟؟ اینجوری فقط به خودتون آسیب میزنید همین.

کاش همسرتون اینجوری نبود به این خواست شما احترام میذاشت ولی چون میدونید گوش نمیکنه بیخیال بشید اصلا مطرح نکنید موضوع رو

@__mahyar

خب مشکل شما دقیقا چیه الان؟ وقتی احتیاج نداری نرو دیگه با شوهرتم بحث نکن اون بنده خدا ک تامینت میکنه ...

من از خودم هیچی ندارم 

میخوام خودم پول دربیارم 

احساس مفید بودن ندارم

یعنی اگر ی ربات بود ک میتونست بچه بیاره و غذا بپزه دیگ آقایون زن نمیخواستن؟ احساس بدی ب خودم دارم، قابل درکه؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خب میفهمم ولی چاره چیه ؟؟؟ اینجوری فقط به خودتون آسیب میزنید همین.کاش همسرتون اینجوری نبود به این خو ...

نگفتم چیزی 

اما فهمیده از ی چیزی اذیتم 

هی میپرسه 

خیلی وقته استقلالمو ازدست دادماز نظر مالی تامین میکنه پدرمم هست اما بفهمه پدرم ی ریال بهم میده نابود ...

حس استقلال وقتی ازت گرفته میشه خفه کننده است 

مخصوصا اگر اهل تلاش و کار باشی 

ببین برای تو مسئله فقط شغل نیست

بلکه مسئله کنترل و قدرته از طرف شوهرت

با یه مشاور خوب صحبت کن عزیزم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

مگه آقایون فقط بخاطر داشتن بچه و آشپزی زن میگیرن؟

خب پس چیه وقتی حق زندگی ندارم 

من قبلا ی اشتباهی کردم قبول کردم نمیدونستم انقدر وحشتناکه

الان دیگ نباید زندگی کنم

حس استقلال وقتی ازت گرفته میشه خفه کننده است مخصوصا اگر اهل تلاش و کار باشی ببین برای تو مسئله فقط ش ...

دقیقااااااااا احساس کنترلم ازم گرفته شده با اینکه اهل پرسش یا حساب کتاب نیس اما فقط ی زن می‌تونه درکم کنه

من از خودم هیچی ندارم میخوام خودم پول دربیارم احساس مفید بودن ندارمیعنی اگر ی ربات بود ک میتونست بچه ...

بله قابله درکه اونم حق داره خودتم حق داری با گفت گو باید مشکل حل شه تا اون رابطه به سردی نره 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
از کی حرف شنوی دارن ؟؟؟ جز شما

اگر پای کسی رو وسط بکشم ...

نه حتی نباید بهش فکر کنم

خط قرمزشه 

حرف خونه نباید بیرون بره

با شوهرتون منطقی حرف بزنید تمام

چون قبول کردم تا آخر عمرم نباید حرفشو بزنم