ماهک۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 عنوان آقایون بگید لطفآ | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست چرا بعضیا رو کار کردن خانمشون ب شدت حساسن بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. 1404/08/04 | 02:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 ببین اگه شوهرتون درآمدش خوبه و همه نیاز های شما رو تامین میکنه و ازین بابت مشکلی ندارین نرو ولی اگه ... از نظر مالی تامینم میکنه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
هیتلر_سیبیلو عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1935 از نظر مالی تامینم میکنه خب مشکل شما دقیقا چیه الان؟ وقتی احتیاج نداری نرو دیگه با شوهرتم بحث نکن اون بنده خدا ک تامینت میکنه دیگه
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4962 الان گفتین ارهاصلا نمیتونم هضمش کنم اصلااااااااااااااا خب میفهمم ولی چاره چیه ؟؟؟ اینجوری فقط به خودتون آسیب میزنید همین.کاش همسرتون اینجوری نبود به این خواست شما احترام میذاشت ولی چون میدونید گوش نمیکنه بیخیال بشید اصلا مطرح نکنید موضوع رو @__mahyar
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 خب مشکل شما دقیقا چیه الان؟ وقتی احتیاج نداری نرو دیگه با شوهرتم بحث نکن اون بنده خدا ک تامینت میکنه ... من از خودم هیچی ندارم میخوام خودم پول دربیارم احساس مفید بودن ندارمیعنی اگر ی ربات بود ک میتونست بچه بیاره و غذا بپزه دیگ آقایون زن نمیخواستن؟ احساس بدی ب خودم دارم، قابل درکه؟ بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 خب میفهمم ولی چاره چیه ؟؟؟ اینجوری فقط به خودتون آسیب میزنید همین.کاش همسرتون اینجوری نبود به این خو ... نگفتم چیزی اما فهمیده از ی چیزی اذیتم هی میپرسه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
هیتلر_سیبیلو عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1935 من از خودم هیچی ندارم میخوام خودم پول دربیارم احساس مفید بودن ندارمیعنی اگر ی ربات بود ک میتونست بچه ... مگه آقایون فقط بخاطر داشتن بچه و آشپزی زن میگیرن؟
beridaaa عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 6752 خیلی وقته استقلالمو ازدست دادماز نظر مالی تامین میکنه پدرمم هست اما بفهمه پدرم ی ریال بهم میده نابود ... حس استقلال وقتی ازت گرفته میشه خفه کننده است مخصوصا اگر اهل تلاش و کار باشی ببین برای تو مسئله فقط شغل نیستبلکه مسئله کنترل و قدرته از طرف شوهرتبا یه مشاور خوب صحبت کن عزیزم مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4962 نگفتم چیزی اما فهمیده از ی چیزی اذیتم هی میپرسه از کی حرف شنوی دارن ؟؟؟ جز شما @__mahyar
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 مگه آقایون فقط بخاطر داشتن بچه و آشپزی زن میگیرن؟ خب پس چیه وقتی حق زندگی ندارم من قبلا ی اشتباهی کردم قبول کردم نمیدونستم انقدر وحشتناکهالان دیگ نباید زندگی کنم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
هیتلر_سیبیلو عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1935 خب پس چیه وقتی حق زندگی ندارم من قبلا ی اشتباهی کردم قبول کردم نمیدونستم انقدر وحشتناکهالان دیگ نبای ... با شوهرتون منطقی حرف بزنید تمام
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 حس استقلال وقتی ازت گرفته میشه خفه کننده است مخصوصا اگر اهل تلاش و کار باشی ببین برای تو مسئله فقط ش ... دقیقااااااااا احساس کنترلم ازم گرفته شده با اینکه اهل پرسش یا حساب کتاب نیس اما فقط ی زن میتونه درکم کنه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4667 من از خودم هیچی ندارم میخوام خودم پول دربیارم احساس مفید بودن ندارمیعنی اگر ی ربات بود ک میتونست بچه ... بله قابله درکه اونم حق داره خودتم حق داری با گفت گو باید مشکل حل شه تا اون رابطه به سردی نره 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 از کی حرف شنوی دارن ؟؟؟ جز شما اگر پای کسی رو وسط بکشم ...نه حتی نباید بهش فکر کنمخط قرمزشه حرف خونه نباید بیرون بره بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15658 با شوهرتون منطقی حرف بزنید تمام چون قبول کردم تا آخر عمرم نباید حرفشو بزنم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
__mahyar عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4962 اگر پای کسی رو وسط بکشم ...نه حتی نباید بهش فکر کنمخط قرمزشه حرف خونه نباید بیرون بره اوه هیچی پس😐یه حالت مقتدر دارعسلطه گر فکر کنم @__mahyar