2777
2789
عنوان

آقایون بگید لطفآ

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 66 پست
چون غیرت داریم و رو ناموسمون حساسیم دوس نداریم زنمون کار کنه یا همکار مرد داشته باشه ازین چیزا میترس ...

یعنی خانمایی که کار میکنن مرداشون بی غیرتن؟! 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

اها جلسات اداره، خب تو جلسه ک فکر نکنم کسی دس از پا خطا کنه

خیلی چیزا ممکنه پیش بیاد هرجا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا رو گفته دقیقامخصوصا برای تربیت بچه من الان خیلی پشیمونم

زندگی آبجی گلم مشترکه هر کدام مسیولیت بر عهده می‌گیرند با هم کنار هم / مثلا تربیت بچه خیلی مهمه در کنارش مردم با تمام توان رفاه رو برای همسرش و بچه ها ایجاد کنه / من خودم مشکلی با این موضوع ندارم که خانم ها سر کار برند از قضا دارند همراهی می‌کنند سوهرشونو اما خب وقتی هر دو میرن سرکار باید وظایف دیگه روتفسیم کنند و کوتاهی نشه حالا این وسط مرد بیشتر وقت بزاره هم اقتدارش حفظ بشه. هم امید خوبی برای خانمش باشه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
زندگی آبجی گلم مشترکه هر کدام مسیولیت بر عهده می‌گیرند با هم کنار هم / مثلا تربیت بچه خیلی مهمه در ک ...

ولی من الان احساس میکنم فقط دارم ب همه میرسم و خودمو کنار گذاشتم

میترسم ب خودم بیام ببینم هیچی از خودم ندارم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من اون شب باهاتون کلی حرف زدم یادتون باشه

الان گفتین اره

اصلا نمیتونم هضمش کنم اصلااااااااااااااا

خب پس اگه اینطوره ک سره کار نرو

من برای خودم میرم ک ی چیزی از خودم داشته باشم ن برای . .

ولی من الان احساس میکنم فقط دارم ب همه میرسم و خودمو کنار گذاشتممیترسم ب خودم بیام ببینم هیچی از خود ...

استقلالتو از دست نده 

مردی ک اجازه سر کار رفتن بهت نمیده بعدا اختیارات دیگه ای رو هم ازت میگیره به همین بسنده نمیکنه 

این همه درس نخوندی ک بیایی انصراف بدی

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ولی من الان احساس میکنم فقط دارم ب همه میرسم و خودمو کنار گذاشتممیترسم ب خودم بیام ببینم هیچی از خود ...

خودت خیلی مهمی آبجی گلم پایه خانه ای / وقتی شاد نباشی با انگیزه نباشی پر انرژی نباشی به خودت نرسی خب اون خانه به سردی گرایش پیدا می‌کنه باید مدیریت کنی آبجی گلم زن ها در خانه و خانواده خیلی مهمن انگیزه مرد برای کار همون زن و بچشه / مادر برای بچه ها که خیلی مهم تره آبجی گل باید به نحوی گفتم مدیریت کنی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
من برای خودم میرم ک ی چیزی از خودم داشته باشم ن برای . .

ببین اگه شوهرتون درآمدش خوبه و همه نیاز های شما رو تامین میکنه و ازین بابت مشکلی ندارین نرو ولی اگه غیر اینه و برات سخت میگذره منطقی باهاش حرف بزن 

استقلالتو از دست نده مردی ک اجازه سر کار رفتن بهت نمیده بعدا اختیارات دیگه ای رو هم ازت میگیره به هم ...

خیلی وقته استقلالمو ازدست دادم

از نظر مالی تامین میکنه 

پدرمم هست اما بفهمه پدرم ی ریال بهم میده نابودم میکنه

خودم دارم اذیت میشم هرچی سرمو گرم میکنم همش دلم میخواد کار کنم باز 

خودت خیلی مهمی آبجی گلم پایه خانه ای / وقتی شاد نباشی با انگیزه نباشی پر انرژی نباشی به خودت نرسی خب ...

من بچه ندارم اصلا