الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه اینا رو گفته دقیقامخصوصا برای تربیت بچه من الان خیلی پشیمونم
زندگی آبجی گلم مشترکه هر کدام مسیولیت بر عهده میگیرند با هم کنار هم / مثلا تربیت بچه خیلی مهمه در کنارش مردم با تمام توان رفاه رو برای همسرش و بچه ها ایجاد کنه / من خودم مشکلی با این موضوع ندارم که خانم ها سر کار برند از قضا دارند همراهی میکنند سوهرشونو اما خب وقتی هر دو میرن سرکار باید وظایف دیگه روتفسیم کنند و کوتاهی نشه حالا این وسط مرد بیشتر وقت بزاره هم اقتدارش حفظ بشه. هم امید خوبی برای خانمش باشه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ولی من الان احساس میکنم فقط دارم ب همه میرسم و خودمو کنار گذاشتممیترسم ب خودم بیام ببینم هیچی از خود ...
خودت خیلی مهمی آبجی گلم پایه خانه ای / وقتی شاد نباشی با انگیزه نباشی پر انرژی نباشی به خودت نرسی خب اون خانه به سردی گرایش پیدا میکنه باید مدیریت کنی آبجی گلم زن ها در خانه و خانواده خیلی مهمن انگیزه مرد برای کار همون زن و بچشه / مادر برای بچه ها که خیلی مهم تره آبجی گل باید به نحوی گفتم مدیریت کنی
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘