بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه اینا رو گفته دقیقامخصوصا برای تربیت بچه من الان خیلی پشیمونم
زندگی آبجی گلم مشترکه هر کدام مسیولیت بر عهده میگیرند با هم کنار هم / مثلا تربیت بچه خیلی مهمه در کنارش مردم با تمام توان رفاه رو برای همسرش و بچه ها ایجاد کنه / من خودم مشکلی با این موضوع ندارم که خانم ها سر کار برند از قضا دارند همراهی میکنند سوهرشونو اما خب وقتی هر دو میرن سرکار باید وظایف دیگه روتفسیم کنند و کوتاهی نشه حالا این وسط مرد بیشتر وقت بزاره هم اقتدارش حفظ بشه. هم امید خوبی برای خانمش باشه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ولی من الان احساس میکنم فقط دارم ب همه میرسم و خودمو کنار گذاشتممیترسم ب خودم بیام ببینم هیچی از خود ...
خودت خیلی مهمی آبجی گلم پایه خانه ای / وقتی شاد نباشی با انگیزه نباشی پر انرژی نباشی به خودت نرسی خب اون خانه به سردی گرایش پیدا میکنه باید مدیریت کنی آبجی گلم زن ها در خانه و خانواده خیلی مهمن انگیزه مرد برای کار همون زن و بچشه / مادر برای بچه ها که خیلی مهم تره آبجی گل باید به نحوی گفتم مدیریت کنی
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘