2777
2789
عنوان

آقایون بگید لطفآ

536 بازدید | 66 پست

چرا بعضیا رو کار کردن خانمشون  ب شدت حساسن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر ذات کثیف مردها ، چشم هیز و مغز منحرف و افکار کثیف و شیطانی، اکثر مردها

خودم مرد هستم ، اما متاسفانه رفتار و افکار مردهای ایرانی به شدت سمی هست، اینم به خاطر محدودیت های ایجاد شده تو کشوره، حس می‌کنی همگی گرسنگان جنسی هستند.

چون غیرت داریم و رو ناموسمون حساسیم دوس نداریم زنمون کار کنه یا همکار مرد داشته باشه ازین چیزا میترس ...

من معلم بودم کلا خطری نداشت از نظر محیط فقط جلسات مختلط بود

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
قبلا پست گذاشته بودم خودمم همینجورمچون اوضاع جامعه خوب نیست خودم نمیپسندم

همین فقط؟

شاید احساس میکنند اقتدارشون زیر سوال می‌ره/ اعتماد ندارند به جامعه / یا همسرشان بره سرکار ممکنه در بحث کودکان و... کوتاهی بشه به نظرم اینا آمد 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به خاطر ذات کثیف مردها ، چشم هیز و مغز منحرف و افکار کثیف و شیطانی، اکثر مردهاخودم مرد هستم ، اما مت ...

من معلم بودم با آقایون خیلی در ارتباط نبودم 

شاید احساس میکنند اقتدارشون زیر سوال می‌ره/ اعتماد ندارند به جامعه / یا همسرشان بره سرکار ممکنه در ب ...

همه اینا رو گفته دقیقا

مخصوصا برای تربیت بچه 

من الان خیلی پشیمونم

خب مختلط مثلا پایه چندم

جلساتی ک آموزش پرورش برگزار میکرد مختلط بود

همین فقط؟

البته خیلی ها باهاشونم صحبت کنید قانع نمیشن و سر حرفشون هستن.... که اینکه خانومشون حتما نباید کار کنه و کوتاهم نمیان.

ولی من ممکنه درک کنم و هر چی اون بخواد بشه

آدما در کل متفاوتن

@__mahyar

چون غیرت داریم و رو ناموسمون حساسیم دوس نداریم زنمون کار کنه یا همکار مرد داشته باشه ازین چیزا میترس ...

زن اگه بخواد خیانت کنه ، ربطی به محیط کار نداره، تو خونه خودش هم خیانت میکنه

البته خیلی ها باهاشونم صحبت کنید قانع نمیشن و سر حرفشون هستن.... که اینکه خانومشون حتما نباید کار کن ...

من بگم قیامت میکنه از طرفی دارم اذیت میشم نمیدونستم این همه سخته