2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
ماشینو راضی شده میگه بده بخرم میزنم به اسمتولی من یاد قدرنشناسیش میفتم میگم نمیخامپس فردا ماشینم بخر ...

اینطوری رو هوا بگو بحرفی نه من بودم میدادم وتعهد ک نفروشه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم نامزد ک  بودیم اشتباه تورو میکردم نمیخریدم نمیپوشیدم دعوای عیدی نمیگرفتم طلا نمیخرید یه کلمه نمیگفتن مگ فرق من با بقیه چیه..اخرشم میگفت پول خدمه اخیتیارش دست خدمه دلم میخواد خرج ننه بابام کنم الان ک اومدیم سر خونه زندگی خدمون کلی دارم خرج میتراشم ولی از طرفی هم یه حسی میگه اینطوری ادم پیشرفت نمیکنه ولی این مدل مردا ادم نمیشن تا خرج نکنی دودستی خرج. یکی دیگ میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشهمنم اگه میدادم خونه مریض نبودم صدام دربیاد کهمیدونستم دارم توی خونه خودم زندگی میکنمولی م ...

طلا و پس اندازاتونو که دادین زد به کار

خب الان کارش جواب داد با نه

نگو جواب نداد که دیگه همه چیت رفت واقعا

ولی بی معرفت بود بابت حرفاش

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

منم نامزد ک بودیم اشتباه تورو میکردم نمیخریدم نمیپوشیدم دعوای عیدی نمیگرفتم طلا نمیخرید یه کلمه نمی ...

خوب بدبختی مام همینه دیگه

وقتی نه خونه داریم نه ماشین، خرج کنیم پس دیگه چی واسمون میمونه؟

مجبوریم جمع کنیم

شوهر من توی خرجای روزمره اینجوری نیست، کلا به نظرم آدم لارجی میومد، ولی وقتی این دو سه بار بحث مالی بزرگ وسط بود باهام اینجوری کرد خیلی بهم برخورد

طلا و پس اندازاتونو که دادین زد به کارخب الان کارش جواب داد با نهنگو جواب نداد که دیگه همه چیت رفت و ...

اره خدا رو شکر کارشو داره

ولی تغییری توی درامد نداشته

میدونی مثل چی میمونه؟ انگار یه کارمند پیمانی بشه کارمند رسمی!

مگه چقدر حقوقش فرق میکنه

خرجی که کردیم برای کارش همچین چیزی بود

بنظرم شما همراهی تمام کردین باهاش تو زندگی و فکرکنم شما دلخوریت از حرفاش هست که زخم زبونه

باز باهاش صحبت کنید بگید انتظار اون حرفاتو نداشتم

براتون آرزوی موفقیت میکنم

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

بنظرم شما همراهی تمام کردین باهاش تو زندگی و فکرکنم شما دلخوریت از حرفاش هست که زخم زبونهباز باهاش ص ...

دقیقا ناراحت قدرنشناس بودنشم

من تا خود امشب کوچکترین شکی نداشتم برای دادن پس اندازم، که تازه خوشحالم بودم چون ماشین بهتری میشد بگیریم

ولی یک آن نمیدونم چجوری اینا اومد توی ذهنم که قبلا چیا بهم گفته، و برگشتم به آرومی بهش گفتم تا شاید بگه اشتباه کردم ولی دیدم میگه خوب کردم پولتم نگه دار واسه خودت! اخرشم اون حرفش که گفت تو به من اعتماد نکردی به بابا و داداشت اعتماد کردی!

واقعا این حرفش هیچ جوری توی کتم نرفت، فکر کن من روی اعتماد به شوهرم و بابام و داداشم، همه چیزمو دادم به شوهرم تا بشه پشتوانه کارش، اونوقت میگه تو به بابات و داداشت اعتماد کردی! در حالی که نه پدرم نه برادرم نه پولی بهمون دادن نه شریکن با شوهرم نه هیچی، هرچیش بود مال خودم و شوهرم بوده