2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا پزشکی ممکنه قبول شم ؟ این دوتا رشته رو میخوام.... منظور از درخشان یعنی اونطوری که میخوام پولد ...

بله اگه زیاد تلاش کنی هر دو قبول میشی و گرنه یه رشته دیگه قبول میشی منظور از درخشان بله موفق میشی 

خواهش میکنم :)

شما با یکی ازدواج میکنی مثلا یکی از دانشجو ها یا تموم شدن درست و  تو محل کارت باهاش آشنا میشی

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

سلام‌برای‌منم‌میگیداین‌ماه‌باردارمیشم‌یانه؟؟

بله باردارت بین این ماه تا سال بعد

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

میرسی ولی باید صبر کنی بین آذر تا پایان سال بعد

عزیزم بهم فکر میکنه ؟ تصمیم برگشت داره ؟ 

ممنونمممم فداتشم🥹🩵💐💐🥰

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

مرسی عزیزمم🥹🥹بنظرت کسیو دوسداره؟یا تو رابطس؟

فعلا کسی رو دوس داره 

خواهش میکنم 

سعی کن به زندگیت لذت ببری و خوشحال باشی چون به مرور زمان خداروشکر میکنی که بهش نرسیدی با یک فرد آشنا میشی که خیلی دوست داره

عزیزم بهم فکر میکنه ؟ تصمیم برگشت داره ؟ ممنونمممم فداتشم🥹🩵💐💐🥰

بله بهت فکر میکنه برای برگشت باید صبر کنی 

خواهش میکنم عزیزم 

بله بهت فکر میکنه برای برگشت باید صبر کنی خواهش میکنم عزیزم

ممنونمممم گلم لطف کردی 🥹🩵💐😍💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

سوالت آزمون آیین نامه بود؟ قبول میشی

بگوووووو لطفاااااااااا 

هرچی دربارم حس میکنی بگووووو کلا چندتا بچه میارم جنسیت حس شوهرم بهم چیهه 

بچه دومیو کی باردار میشم جنسیتش 

@گلی1404

@گلی1404‍ 

بله اگه زیاد تلاش کنی هر دو قبول میشی و گرنه یه رشته دیگه قبول میشی منظور از درخشان بله موفق میشی خو ...

ممنونم عزیز دلم  

خیلی حالم گرفته هستش این روزا  اصلا نمیدونم باید چیکار کنم تظاهر میکنم به قوی بودن ولی از درون دارم نابود میشم   تو همه چی شکست خوردم  حس میکنم اصلا دوست داشتنی نیستم قرار نیست تا آخر عمرم کسی هم عاشقم بشه :))))))  

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بگوووووو لطفاااااااااا هرچی دربارم حس میکنی بگووووو کلا چندتا بچه میارم جنسیت حس شوهرم بهم چیهه بچه ...

مجردی یا متاهل؟

ممنونم عزیز دلم خیلی حالم گرفته هستش این روزا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم تظاهر میکنم به قوی بودن ...

ناامید نباش 

بیشتر دخترا اینطور بودند من میبینم کسی شما رو میبینه و بهت علاقه پیدا میکنه فقط صبر کن 

بیشتر درس بخون تا به موفقیت برسید💫🌺