2777
2789
بگوووووو لطفاااااااااا هرچی دربارم حس میکنی بگووووو کلا چندتا بچه میارم جنسیت حس شوهرم بهم چیهه بچه ...

اولا دوتا یا 3 تا بچه میاری

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

فعلا کسی رو دوس داره خواهش میکنم سعی کن به زندگیت لذت ببری و خوشحال باشی چون به مرور زمان خداروشکر م ...

قلب منی اجی مرسی ک جوابمو میدییی

بنظرت م چه حسی بهم داره؟؟تو فکر پیام دادن هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناامید نباش بیشتر دخترا اینطور بودند من میبینم کسی شما رو میبینه و بهت علاقه پیدا میکنه فقط صبر کن ب ...

وای دختر بودن خیلی سخته بخدا😂 میخوام استعفا بدم گربه بشممم  حداقل دیگه فکرم درگیر این مزخرفات نیست 

اون شخص چطور کسی هستشش؟ مشخصاتش چیه چند سااشهه؟ کارش چیهه ؟  ذوق

خیلی با حوصله و خانومی دیدم همه یا خودم چقدر سوال پرسیدیم جواب دادین  امیدوارم هر چی از خدا میخواین سهم دلتون بشه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بگوووووو لطفاااااااااا هرچی دربارم حس میکنی بگووووو کلا چندتا بچه میارم جنسیت حس شوهرم بهم چیهه بچه ...

خیلی آدم دلسوز البته نه به همه فقط به افرادی که لیاقت دلسوزی دارند 

زیاد میترسی 

مهربون 

مادر خوبی میشی یا هستی

شما افراد رو بخشیدی ولی هنوز کارایی که باهات کردند فراموش نکردی و وقتی این افراد میبینی یاد اون کارهایی که باها کردند میکنی 

زیاد نگران بچه هات میشی 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

وای دختر بودن خیلی سخته بخدا😂 میخوام استعفا بدم گربه بشممم حداقل دیگه فکرم درگیر این مزخرفات نیست ...

😂

شما دیگه فکر نکن کسی بهم علاقه پیدا نمیکنه 

دارم حس میکنم بعضی وقتا میگی من خوشگل نیستم که کسی دوسم داشته باشه 

در آینده کسی بهت علاقه پیدا میکنه که وقتی رفتارش میبینی هم خوشحال میشی هم تعجب میکنی چون میفهمی بهت علاقه داره فقط به زمان نیاز داری 

اول از همه برای کنکور فکر کن تا به موفقیت برسی

😂شما دیگه فکر نکن کسی بهم علاقه پیدا نمیکنه دارم حس میکنم بعضی وقتا میگی من خوشگل نیستم که کسی دوسم ...

میشه یکم از جزئیاتش اگه چیزی حس میکنین باز بگیننن  خوش تیپه؟ شغلش چیههخ؟  چند سال دیگه منتظر بمونممم اون زشت بی خاصیت بیاددد  

وقتی پسر ندیده ای : 😂😂😂🤣

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خیلی آدم دلسوز البته نه به همه فقط به افرادی که لیاقت دلسوزی دارند زیاد میترسی مهربون مادر خوبی میشی ...

خیلی ممنون گلم فقط بگو بچه دومیو کی باردار میشم جنسیتش 

حس شوهرم بهم چیهه تا آخر عمر با شوهرم میمونیم باهم؟؟ 

دقیق‌نمیتونیدبگیدکدوم‌ماه‌الان‌۷ماه‌انتظارم

بین آخرای آبان تا سال بعد مهر ماه 

حس میکنم باردارت نزدیکه