2777
2789
ن ولی خب کارت ریدنه طبیعیه

ملک راستی اون آرایشگره همسایه ما تو میرفتی واسه اصلاح ابرو خوبه؟؟؟

من همیشه پیش مینا و نجمه میرفتم اونا ک سالن رو جمع کردن فقط مونده همون اصلا هم ازش خوشم نمیاد فضوله اما مجبور باشم میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملک راستی اون آرایشگره همسایه ما تو میرفتی واسه اصلاح ابرو خوبه؟؟؟من همیشه پیش مینا و نجمه میرفتم او ...

عع خوب بود با من ک صمیمی بود کارشم خوب بود... نجمه مگ جم کرده؟؟ خونشو برد؟؟ 

عشقممممم فقط امین ❤️

منم میشناسی یعنی،😳

آره ملکه جان 

چند تا کاربر دیگه هم بودن که باهاتون دوست بودن مثل آنه دختری در مزرعه، مهشید زن ابی، زن ممدقولی و..

همیشه هم دلم میخواست ازتون بپرسم علت اینکه بعضی ها کرم میریختن و بعضی از تاپیک هاتونو تعطیل میکردن چی بود چون تو این یک و نیم سال من کلا ازتون هیچ بی احترامی تو هیچ کدوم از تاپیک هاتون ندیدم 

عع خوب بود با من ک صمیمی بود کارشم خوب بود... نجمه مگ جم کرده؟؟ خونشو برد؟؟

حالت خوبه؟

بهت قبلا گفتم ک شوهرش با عموهای نجمه شراکت کردن و بدهی بالا آوردن همه افتادن زندان نجمه خونشو فروخت و بدهی شوهرش رو دادن 

حالت خوبه؟بهت قبلا گفتم ک شوهرش با عموهای نجمه شراکت کردن و بدهی بالا آوردن همه افتادن زندان نجمه خو ...

اهان خب فک کردم نرفته هنو پس رفته بیچاره...عموهاش ک خیلی پولدار بودن...

عشقممممم فقط امین ❤️