2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 122107 بازدید | 1627 پست
همدردیممن هم خانمم گفت هیچوقت دوست نداشتم و به اجبار خونوادم زنت شدم خونوادش هم گفتن بری زیر یه سقف ...

امان از این طرز فکر خانواده ها

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

بشینید باهم حرف بزنید شاید فهمیدی توقع و خواسته اش از تو چیه و تونستید هردوتاتون خودتون رو جوری عوض کنید که خوشایند طرف مقابل باشه

البته که همسرت هم باید اهل تغییر دادن خودش برای نجات زندگیش باشه وگرنه خودت بخوای یه تنه بجنگی فرسوده میشی

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ترسیدم یادش بره یا نره😔

خب اینطوری نشون دادی خیلی برات حفظ این زندگی مهمه که بدتره دیگه با چیزایی که گفتی و خرابش کردی ، بدتر پیگیری نمیکنه تو اصلا نباید نشون میدادی که خیلی داغون میشی نباشه

اون اگه براش مهم باشه خودش میره با یاد آوری کردن فقط بدتر میکنی، خودت میدونی ما نظراتمون رو گفتیم!

صددرصد مطمئن باش کسی دیگه رو دوست داره 

شماهم عزیزم واسه خودت ارزش قائل باش هرچی بگی دوستش داری بی رحم ترمیشه اصلا ب حرفاش عکس العمل خاصی نشون نده وبگو باشه پس مهریه مو آماده کن 

اگر اخلاق و رفتارت رو نمی پسنده می تونی امیدوار باشی بتونی با تغییرش زوی احساس اون نسبت به  خودت اثر بگذاری 

ولی اگر از نظر جسمی و جنسی حسی بهت نداره کاریش نمیشه کرد 

اصلا هم به این معنی نیست که شما مشکلی داری یا زیبا نیستی 

بلکه به حس و حال خود ادم بر می گرده برای همین می گن اگر تو دوران اشنایی  احساس کردید طرف هیچ جذابیت جنسی براتون نداره و حالتون باهاش اوکی نیست ادامه ندید و کات کنید 

من قبلا مثل شما بودم خیلی وابسته همسرم بودم الانم هستم ولی کمتررر خیلی کم شده

همسر من دوره نامزدی چون از هم دور بودیم هر روز تکرار میکرد دوسم داره ولی بعد ازدواج دیگه نگفت بجاش تو عمل نشون میده با اینکه من گفتنش رو بیشتر دوست دارم

فکر کنم یکسال دو سه ماه پیش بود همسرم میخوایتن با پدر و مادرش برن ختم و مراسم کسی بهم زنگید گفت غذا دریت کن بخورم برم سریع

من غذا درست کردم یدفعه اومد خونه گفت نمیخورم میرم 

من بهم ریختم گفتم برای چی به من خبر ندادی؟من بچم از گریه هلاک شد اهمیت ندادم غذا درست کردم واسه تووو اونوقت تو ارزش نمیذاری واسه من بهم خبر بدی؟گفت نشد و بابام دیر خبر داد و فلان فلان

منم قیافمو کردم توهم زل زدم به تی وی

اومد گفت چرا اینشکلی کردی خودتو قرار نیست من هر گوهی نیخورم به تو بگم هیچی بهت نمیگم بهت توضیح نمیدم گفتم منم اینطوری نمیتونم ادامه بدم میرم

گفت بروو

اینو گفت نذاشتم بشه ده دقیقه کیف و شناسنامه و کارتامو برداشتم

بچه امم شیرخوار بود

بعد من شهرستان زندگی میکنم بابام تهران

گفتم به بابام اینطوری شده دارم میام گفت بیا گفت اگر نذاشت ببای زنگ بزن صدوده

تا اومدم بیام بیرون یدفعه برگشت اومد خونه

گفتم برو کنار میخوام برم نذاشت

زنگ زد به باباش گفت من نمیام ختم بعد مراسمم شما بیاین اینجا 

هرکاری کردم نذاشت برم گوشبمو زد به دیوار

یه لحظه بچه گریه میکرد رفت بگیرش بدو بدو رفتم حیاط حتی کفش نپوشیدم میخواستم با دمپایی فرار کنم😂اومد تو حیاط چکش رو برداشت گفت میری گفتم اره سه تا پشت هم زد تو سرش😐💔سرش شکست روانی

گفت بری هم خودمو هم پسرمو میکشم

به اجبار برگشتم 

مردا فقط حرف میزنن پای عمل ک بیاد وسط سست میشن

من الان کمتر بهش ابراز علاقه میکنم نزدیکش دیگه نمیرم بجاش خودش منو میکشونه سمتش

میره بیرون دیگه هی زنگ نمیزنم کجایی 

ولی هنوز مشکل دارم بیرون از خونه بخوابه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من اگه بودم همونموقع جمع میکردم میرفتم،

ولی برا شما که دیگه خودتو به التماس آلوده کردی ،یه پیشنهاد دارم

بهش بگو قبول میکنم جدا شیم ولی قبلش یه هفته بریم مسافرت ،فیلمای اینمدلی رو ببین ،تو اون تایم یه هفته ،یکارایی کن براش،مردا بچه شدن و خوشحال بودن و شیطون بودن زن رو دوس دارن ،یجاهایی دلشو ببر ،قشنگ ترین لباسارو بخر و ببر و بپوش،حسابی بخودت برس ،اون مدت باید صفر تا صد خودتو بزاری،،بعدش ک برگشتین اگه بازم گفت برو ،،دیگه بردار برو 

اگه نظرشم عوض شد که چه بهتر 

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

من قبلا مثل شما بودم خیلی وابسته همسرم بودم الانم هستم ولی کمتررر خیلی کم شدههمسر من دوره نامزدی چون ...

خواهر بنظرم خیلی بچگی کردی ،قضیه شما یچیز ساده بوده نباید بزرگش میکردی عزیزم،،میدونی مردا از اینکارا خیلی استقبال نمیکنن ،خدایی نکرده دو سه بار دیگه اینکار تکرار بشه اونقد براش عادی میشه که،،

توزندگی همع این مشکلات روزمره هس ،،واسه زندگی که هردو نفر تلاش میکنن ،این رفتار خیلی اضافس عزیزم،،

این رفتار شما واسه زمانیکه مرد واقعا هیچوقت روی خوش نشون نداده باشه و همیشه همین کارش باشه و .......

همیشه به شوهرم میگم کاش تواین سن ازدواج کرده بودیم چون عاقلتر بودم و سیاست بیشتری داشتم ،،ولی اگه زودترم ازدواج نکردع بودم قلقش دستم نبود،،زندگی نگه داشتن خیلی سخته ،باید خیلی جاها بدونی چه رفتاری کنی

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

دورت بگردم دوستان گفتند نماز شب بخون این کارا رو بکن یکم هم صبر کن دیدی دیگه درست نشد جدا شو خودت تو این زندگی از بین می ری تا جوونی برو زندگی تو بساز این دفعه ازدواج سنتی نکن ازدواج عاشقانه بکن با کسی ازدواج کن که اون عاشقت باشه.تو هم واسه خودت شخصیت غرور داری شوهرت حق نداشت با تو ازدواج کنه وقتی تو رو دوست نداشت زندگی تورو خراب کرد حتما مهریه هم بگیر