2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141767 بازدید | 1768 پست
مگه چن سالشه 🤔باهاش بد حرف نزدی از سر لج نگفته ؟

نه گفت تحملم تموم شده خسته شدم از ب ظاهر محبت کردن از تلاش کردن ک دوستت داشته باشم خسته شدم تو مشکلی نداری من نمیتونم دوستت داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه بار با یه نفر عقد کردیم، درحد چندماه. عین این جملات و ازش شنیدممیگفت تو خیلی خوبی، هیچ م ...

واااااااااای چقد  قشنگگگگگگگگگگگگگگگ چقد کیف کردم چقد زیبا اصننننن . خوشحال شدم برات . دم خدا گرم چقد قشنگ میچینه 

اون از خداشه ک من بگم نمیخوامش حالا قراره دوشنبه بره پیش مشاور خدا کنه اون ی چیزایی بگه نظرش عوض بشه ...

عزیزم بری راحت تر ازت جدا میشه

یه مدت بگذره شاید برای عدم تمکین بزنه به علت ترک خونه و راحت تر جدا بشه

بمون خونت شاید درست شد

گاهی برای درست شدن باید از غرورت بزنی

تلاش کن اگه نشد بعد بهش بگو منکه نمیخوام جدا شم خودت هرکار میخوای بکن من اصلا درخواستی نمیدن و سر خونه زندگیمم

در عوض برو به خانواده بی عقلش بگو ببین میتونن کاری بکنن؟

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
دوست داره خودش باشه. رو راست باشه. اشکالی نداره. شما پذیرشش کن. شاید احساس نا کافی بودن پیشتون می کن ...

چطوری دلبستگی ایجاد کنم ؟

بهم گفت دوستت ندارم جمع کن برو گفت التماس نکن بدم میاد

😭غرور مو بخاطرش کنار گذاشتم التماس کردم ولی گفت برو با این حرفا پیشش بمونم ؟یا برم خونه بابام

اسی ببخشید ولی تاپیکاتو خوندم با این میزان حساسیتی که تو داری طبیعیه شوهرت ازت سرد شده باشه

خب گفتم بهش رفتارامو میزارم کنار ولی گفت تو مشکلی نداری

گفت مشکل اینه مهرت نمیره تو دلم

مگ قبل این دوسال کور بود ک حالا فهمیده دوستت نداره مگ لباس هست ک دلشو بزنی 😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نماز شب بخوان درست میشههرشب سوره مزمل و طلاق بخون ؛ شوهرت تغییر می‌کنههر روز ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یاودود ب ...

اگه نشد چی؟؟ دیگه از رحمت خدا هم نا امید میشه.من خیلی وقتا این کارا رو کردم و جواب نگرفتم.واسه همیشه گذاشتم کنار.با ایمان مردم بازی نکنید

اگه نشد چی؟؟ دیگه از رحمت خدا هم نا امید میشه.من خیلی وقتا این کارا رو کردم و جواب نگرفتم.واسه همیشه ...

شما نماز اول وقت رو انجام بده

کلیات محرمات رو کنار بذار

با خدا رفیق شو

و نماز شب رو جدی بگیر 

خدا بهترین راه رو می‌ذاره جلوی پات

بازی با اعتقاد نیست

مگه میشه خدایی که اینهمه بنده ش رو دوست داره تنهاست بذاره؟

مگر این که بنده راه ورود نور را ببنده