2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141836 بازدید | 1768 پست
من کارهاشو ک دیدم عاشقش شدم برام گل میگرفت بهم هدیه میداد میومد خونه از سر کار بغلم میکرد بوسم میکرد ...

ببین منم اوایل یه وقتایی از روی تریت همین حرفا رو به شوهرم زدم، که کاش ازدواج نمیکردم... دلم خانوادمو میخواد... دوستت ندارم و ...‌ 

شوهر منم دقیقا همینجوریه رفتارش باهام ولی یه مدت یکم سرد شد، دیگه سرکار رفتنی بوسم نکرد یا باهام تماس نمیگرفت و این باعث شد من به خودم بیام، بفهمم دیگه دختر بچه نیستم و مسئولیت دارم 

من خودمو تغییر دادم و شوهرم مثل سابق شد..

همین تجربه منو توام انجام بده،!  

بی محلی کن، ( نه اغراق آمیز) مثل قبلت که صد خودتو میذاشتی براش نباش 

بزار بفهمه هم خودش هم تو حق زندگی و عشق و محبت دارید

مطمئنن جواب میده امتحان کن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

استارتر فقط یک راه وجود داره یه راه قوی و بی بروبرگرد. اون از شیرینی عشق و وابستگی زیاد تو دلزده شده ...

اره خیلیا همینو بهم گفتن الانم همین کارو میخوام انجام بدم 

اگه باز نیاد بهم بگه برو😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم اوایل یه وقتایی از روی تریت همین حرفا رو به شوهرم زدم، که کاش ازدواج نمیکردم... دلم خانوادم ...

اره همین کارو میکنم عزیزم دعا کن درست بشه چون برا من مثل شما نیست اوضاعمون داغون تره شوهرم گفت دوستت ندارم و برو یعنی از نظرش زندگیمون تمومه و ارزش نداره تلاش کرد

امیدم ب خداست خدا کمک کنه با مشاوره ببینم چی میشه و اینکه منم میخوام بی محلی کنم بهش

اسی این نماز و که میگم امشب بخون ایشالا زود جواب بگیری

دو رکعت نماز حاجت بخون تو رکعت اول بعد حمد آیت الکرسی بخون رکعت دوم بعد حمد سوره قد بخون بعد تو قنوت هم خواسته ات رو بگو و بقیه نماز و بخون بعد سلام این جملات رو بگو

اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذَا الْقُرْآنِ وَ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَ بِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِيهِ‏

وَ بِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلاَ أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ‏

پس ده مرتبه بگويد

بِكَ يَا اللَّهُ‏

و ده مرتبه

بِمُحَمَّدٍ

و ده مرتبه‏

بِعَلِيٍ ‏

و ده مرتبه‏

بِفَاطِمَةَ

و ده مرتبه‏

بِالْحَسَنِ‏

و ده مرتبه‏

بِالْحُسَيْنِ‏

و ده مرتبه‏

بِعَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ‏

و ده مرتبه‏

بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍ‏

و ده مرتبه‏

بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ

و ده مرتبه ‏

بِمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ

و ده مرتبه ‏

بِعَلِيِّ بْنِ مُوسَى‏

و ده مرتبه‏

بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍ‏

و ده مرتبه‏

بِعَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ

و ده مرتبه‏

بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍ‏

و ده مرتبه‏‏

بِالْحُجَّةِ

پس هر حاجت كه دارى طلب كن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حرف گوش بده جمع کن برو خدایا چقدر حرص خوردم از دستت معدم سوخت دست از این تحفه بکش

میشه بگی از رفتنش چه نفعی می بری؟ چرا اینقدر شتاب زده تشویق به رفتن میکنی؟ از هم پاشیدن زندگی دیگران واسه ات لذت‌بخش است ؟

اسی بنظرم تنها راهی که تو داری اینه که از شوهرت فاصله بگیری  ، دیگه بهش محلت نکن ،باهاش تماس نگیر و پیگیرش نباش ، مراقب باش حالت آدمای ناراحت و افسرده رو نگیری ، بااعتمادبنفس رفتار کن در مقابلش  

اینو امثر بچه ها گفتن ،امیدوارم عاقل باشی و گوش بدب

اون اگه بخواد بره میره ، پس اگه نخواستت ،با غرور برو نه باالتماس 

اسی بنظرم تنها راهی که تو داری اینه که از شوهرت فاصله بگیری ، دیگه بهش محلت نکن ،باهاش تماس نگیر و ...

اره واقعا میخوام همینکارو کنم

هر شب بهش پیام میدادم یا زنگ میزم کی میاد خونه یا شام میخوره یا براش درست کنم ولی امشب ن زنگ زدم ن پیام دیگه خودش پیام داد دیرمیام و شام همینجا میخورم منم فقط بهش گفتم باشه