سر چیرای الکی اول ک یر اینکه چرا اینستادختر فالو میکردی چرا لایک کردی البته قبل از من ها بعدش کمن ...
ببین این ها همه بهونن نمیخوادت بخاطر رفتارت نیس منم همه ی ویژگی های رفتار تورو دارم به شوهر سابقمم همین رفتارهارو داشتم اون کلن بخاطر رفتارم نه ادم موندن نبود رفت جدا شدم حالا به شوهر الانم هزار برابر شوهر قبلیم گیر میدم خیلی زیاد اما ادم موندنه میگه دوستت دارم با وجود همه ی این رفتارهات بازم دوستت دارم و موند و من رفتارهام از تو خیلی بدتره و گیر دادنام از تو خیلی ناجور تره
عزیزم جایی که دوستت ندارن نمون ، عاشق کسی باشی که عاشقت باشه اینقدر هم ناله و زجه نزن ، یکم عزت نفس داشته باش وقتی واضح میگه نمیخوامت دیگه چرا اصرار میکنی دوست داشتن مگه زوری که بخواد با دعا و نذر و نیاز ایجاد بشه ولش کن رها کن فقط همین ، احتمالا الان هم یه نفر تو زندگیش هست که میگه جدا بشیم
میخوام باهاش سرد سم ولی اوضاع مالیم خوب نیست در این حد 😔
هرروز نذر کن پس ده هزار تومان به فقیر بده حشر حدید هم بخون بهش محل نده عاشقت نشد بعد .ببین چی میشه .پول مشاور بده به یکی که خیلی فقیر باشه خوشحال بشه برات دعا میکنه زندگیت آباد میشه
ببین از تاپیکای قبلت متوجه شدم ک خیلی آدمحساسی هستی البته منم حساسم ولی شما دیگه شورشو درآوردی احتملا سر همین کارات به اینجا رسوندیش کاین حرف و بزنه البته من مجردم سر درنمیارم ولی تو اطرافانمدیدم ک اقا با تمایل قلبی ازدواج نکرده ولی زندگیشو حفظ کرده چون بخاد بره طلاقم بگیره برای اونم ی شکسته و باید از اول همه چیو شروع کنه و قطعا براش امن تره کپیش شما بمونه پس اگر خودتو تغییر بدی شاید بتونی دلگرمش کنی و زندگیتو حفظ کنی مثه اشنای ما هرچند هرچند ایشون غلط کرده از اول حس نداشته اومد گرفتت ولی خودتو نباز میتونی درستش کنی همه چی بستگی بهخودت داره