2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141117 بازدید | 1764 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شوهرت درست شد ک باردار شدی؟تو هیچوقت نرفتی خونه بابات اخه ب من گفت برو اگه نرم ببشتر غرورم شکسته ...

دسه کم بهش بگو همونجور ک با خانوادت اومدی من و بازی دادی ب شرطی میرم ک با خانوادت من و ببری خونه بابام و جریان و بهش توضیح بدی ک چطور تونستم با زندگی دخترت بازی کنم الانم بزنم زیرش

اون داره برا این فیلم بازی میکنهاسی هم ساده

نه فیلم بازی نمیکنه بخدا 

منم اشتباه زیاد داشتم باهاش بخث کردم دعوا کردم ذلش کردم 

این اواخر یر هر چیری ی رپز درمیون دعوا بود

ولی گفت بخاطر اینا نیست من از اول دوستت نداشتم و عشق نیومد 

الان نمیدونم شاید بخاطر رفتارای من نتونسته عاشقم بشه نمیدونم 

خیلی از خودم ضعف نشون دادم ولی دیگه بهش‌محل نمیدم

اگه خوب فکر کنی این اقا با اما اگر و وقتی از خودش مطمئن نبود ب راحتی تونست زندگی ی انسان و ب بازی بگیره ک حالا شاید دلش خواست یا نخواست مگه ایشون کیه ک ب خودش جرات چنین کار و رفتاری میده!

خیلی از خودم ضعف نشون دادم ولی دیگه بهش‌محل نمیدم

یک کاری نکن که ازت متنفر بشه

اصلا بهش نچسب اما بی ادبی و بی احترامی هم نکن، بذار پشیمون بشه از حرفی که زده

خواهشا سرت رو بند یک فعالیت مفید بکن

دمنوش اسطخودوس بخر و هر روز بخور که مغزت گرم بشه و شاداب بشی

به خودت و زندگی برس و غر نزن و لبخند رو لبت باشه.

بعد یک هفته میای پیام میدی که الحمدلله همه چی خوب شده

بگو طلاق نده اما من کاری باهات توی خونه ندارم .‌سعی میکنم اغلب نباشم . بنظرم کم کم ک ببینه وقتی بودی چقدر با محبت بودی چقدر خونه تون رونق داشت و ...... متوحه اشتیاهش میشه ‌. البته شاید ایشون زیاد از حد درون‌گرا و یا افسرده ست . اینجور آدما سکوت و تنهایی زو ترجیح میدن . سعی کن خیلی وارد حریمش نشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

عزیزم تحت هیچ شرایطی فعلا خونه را ترک نکن و برو 

چون بعد روزی که ایشالا سرش به سنگ بخوره  میگه تو هیچ تلاشی برا موندن نکردی و راااحت رفتی  باز حداقل اون دوسال تلاش کرده  پس توام حالا باید خودتو نشون بدی  حداقل رهاش نکن 

دوم اگر بری و بزرگتر ها بفهمند برگشتت سخت میشه و پیش خودت میگی دیگه باید بیاد دنبالم تا برگردم و غرورت نمیزاره به تنهاییی بر گردی  پس بازم میگم بمون 

شما هنوز کاری نکردید   حتی همون پرووسه طلاق هم مشاوره داره   الان که هنوز خبری نیست برید چند جلسه مشاوره 

بمون ولی به شرطی که هر شب رو اعصابش نری   جنگ و دعوا راه ننداز  بهش زمان بده فکر کنه   بزار دلتنگ بشه

عشق چیه ؟ بخدا عشق از دوری و به هم نرسیدن و حریص بودن میاد  همون لیلی و مجنون هم اگه به هم میرسیدن عشق میشد دعوا 

شما دیگه عاشق نمیشید ولی در سلامت روان به هم وابسته و علاقمند میشید